Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet túlélni könnyű...

Hogyan lehet túlélni könnyű fizikai munka során a benti 34 fokot?

Figyelt kérdés
Ventillátort nincs lehetőség konnektorba dugni, hiába vinnénk magunknak... Én már annyira szenvedek hogy vettem egy kis tölthetőt, az azért nagy segítség, 4 órát bír akksival. De van olyan munkanap, hogy 8 órában gépen kell dolgozni, ahol nincs hely letenni a kis ventillátort, és tilos is bármilyen idegen tárgyat a gépbe/gépre helyezni. Egész nap szédülök, sokszor ha valamiért le kell hajolni vagy guggolni, és felàllok akkor elsötétül minden. Félek hogy el fogok àjulni egyszer, soha nem történt még velem ilyen, épp ezért rettegek tőle. Sokat iszom, lenge ruhában dolgozom, szerencsére nincs kötelező munkaruha, de így is ennyire megvisel. Aki hasonló helyen dolgozik hogy viseli?
2022. jún. 30. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy. Próbálj becsempészni egy vizes türcsit, vagy beszélni a vezetőséggel. Utolsó sorban hagyott a melot, ennyi szenvedést kétlem hogy megér.
2022. jún. 30. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van gép, akkor van áram. Bedugnám a ventit egy konnektorba, akinek nem tetszik az süljön nélküle.
2022. jún. 30. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Víz mellett a kiizzadt sókat is pótolni kell.

Én kimosom csapban a pólóm, kitekerem amennyire tudom aztán visszaveszem.

Alapból rám izzad ha elkezdek mozogni és kollégák két hete nem láttak szárazon.

2022. jún. 30. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahol elkerülhetetlen a fizikai aktivitás, ott érdemes rendszeresen pihenni és rengeteg folyadékot bevinni a szervezetbe.
2022. jún. 30. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél a ventilátorhoz tartalék akkumulátorokat és gyors töltőt, - este pedig gondoskodj arról, hogy reggeli használatra fel legyenek töltve!
2022. jún. 30. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudom.Hasonló a problémám.Igaz itt van 2-3 ventilátor,de mi kb:15-en vagyunk bent egyszerre.Vizes spriccelős flakonba töltök jeges vizet,azzal fújom magam.A felmondás maradt,ha megint nem készül el a légkondi,mert a vezetőség részéről csak ígérgetés van,részünkről meg rosszul levés,rossz közérzet.pl:most táppénzen vagyok,de nem hiszem hogy ott dolgozok továbbra is...
2022. júl. 1. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!