Hogy viseljem el a munkám?
Sziasztok, 24 éves fiú vagyok. Sokáig jártam pszichológushoz és meg most is járok. Van most egy munkahelyen lassan 2 éve lesz, hogy ott vagyok.
Nagyon nehéz be járnom mert olyan mintha ki lennek égve , semmi kedvem nincs bemenni, nem érzem , hogy szamitanek bent , inkább csak olyan mintha meg tűrnének. Nem kedvelnek a kollégák és nem igazán jo a kapcsolatom senkivel, mert eléggé önzőek és állszentek mindig askalodnak mindig éppen azt beszélik ki aki nincs ott. Szemükbe persze jo pofiznak. Nem vagyunk sokan összesen 7-en vagyunk.
Most jött oda nem rég egy úgy kolléga , és ő vele már most jobban kijönnek mint velem, sokkal közvetlenebbek vele, kihívják beszélgetni , ebédelni mennek vele.
Ti voltatok már ilyen helyzetben?
Már munka előtt teljen stresszben vagyok.
4 évet voltam egy olyan szar cégnél ahol ilyen 30-40 fokban is bullokat kellett rakni (ha valaki nem tudja miaz egy 3-4 méteres padló ami 100-120 kg) és ketten mindezt (persze más meló is volt). De szerettem oda járni mert jók voltak az emberek. Volt egy családias hangulat, csak a főnök volt egy csicska ami miatt ott hagytam.
Ha nem érzed jól magad ott szimplán váltani kell...meg nem tudom 7 ember az olyan kevés, alapból korlátozott nagyon a lehetőség a szociálizálódásra. 29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!