Kirughatnak amiatt a munkahelyemről, mert nem jöttem be azzal az indokkal hogy hasmenésem van?
Figyelt kérdés
Már többször is eljátszottam eztet, eddig szerintem azért nem rúgtak ki mert évek óta ott dolgozom2022. jún. 29. 10:08
3/34 anonim válasza:
aza feláboritó, hogy ilyeneknek van munkája , én meg hónapok óta nem találok egy rendes helyet..
4/34 qkker1 válasza:
Már megint egy kamuzó hülyegyerek.
Qrva hosszú lesz ez a szünet!
5/34 A kérdező kommentje:
nekem se volt dokaig allabdo munka nyugi kb honaponkent valtottam munkahelyet, mahd megtalálod te is a tidet, és nem, nem vagyok kis unatkozo hulye gyerek 31 eves vagyok es egy lakatos gyarban melozok
2022. jún. 29. 10:34
6/34 anonim válasza:
5# és te miért is nem dolgozol ?
7/34 A kérdező kommentje:
négyes, tudod ha nem találsz a kepesitesednek megfelelo munkat, azzal kell beérni ami van tudod??? és ga van us melod akkor is lehet nezegetni az allashirdeteseket, vagy jöhetsz hozzank ispzcolhatod le a heggesztesi cseppeket/cundert, vagy bogyokat. vagy ne rinyalj es kerj anyuektol pénzt
2022. jún. 29. 10:38
8/34 anonim válasza:
veled ellentétben nekem volt munkám 1 napot nem hiányoztam dolgoztam rendesen ,de jött a háború és az infláció.. A hozzád hasonlók két lábbal repülnek már az első héten..
9/34 anonim válasza:
Drogos gyerek osztja itt a nagy életbölcsességeket :D
10/34 anonim válasza:
Úristen, te hol tanultál meg írni, a tyúkólban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!