Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni, ha nagyon...

Mit lehet tenni, ha nagyon nem bírom a munkahelyi környzetetet, kollégákat?

Figyelt kérdés

Eddig a leghosszabb munkaviszonyom 2 év (az első munkahelyemen). Azóta egy munkaviszony után ugyannnyit vagyok munkanélküli. Képzett vagyok, de ki nem állhatom az egész légkört, ahol minden aprósággal éreztetik hogy mennyire rabszolga vagyok.

Legszívesebben csak eltűnnék ebből a világból.

Szereztem állatgondozói végzettséget, de ott is kutyába vesznek a munkáltatók, mint az állami helyen meg a multiknál. Nekem arra lenne szükségem, hogy egy türelmes, bölcs, idősebb ember kineveljen a szakmára, hogy örömmel tanuljak meg valamit és az legyen a hivatásom, és mindenközben emberséges bánásmód nékkülözhetetlen lenne.

Ehelyett mindig itt vagyok valami intézménynél vagy cégnél ebek harmincadjára, a sok agresszív lelkisérült kápó alatt, vagy munka nélkülin gyógyulok egy ilyen bántalmazó hely után.

Jártam másfél évet pszichológushoz is ezzel.

2022. jún. 29. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Keresd kozben allast, ha van ahol felvesznek es neked is szimpi, akkor felmondod a jelenlegi helyen
2022. jún. 29. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

"Nekem arra lenne szükségem, hogy egy türelmes, bölcs, idősebb ember kineveljen a szakmára, hogy örömmel tanuljak meg valamit és az legyen a hivatásom"

Na már most azt pletykálják ,hogy a Kékes tetején,illteve majdnem a tetején van egy pont ahol nem annyira kékes...

Na ott megtalálod az öreg sifú mestert és ha szerencséd van te lehetsz a következő kungfú panda :)

2022. jún. 29. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Mennyi idős vagy? Szerintem még fiatalabb lehetsz, idővel benő az ember feje lágya és már nem tulajdonít ennek ekkora jelentőséget.

Én is így voltam huszonévesen, kb 2 évente váltottam munkahelyet, most 30 felett már nem érdekel, ha nem a legjobb a légkör, fontosabb a kiszámíthatóság és hogy kapjam a fizut, amiből el tudom magamat tartani meg félretenni a családban.

Szóval szerintem ez még természetes, idővel elmúlik magától. Én sose gondoltam volna, de elmúlt nálam is.

(Ha nagyon rossz az megint más tészta, de a leírtak alapján inkább te nem bírod a helyen.)

2022. jún. 29. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

Csinálj egy saját vállalkozást, vegyél fel egy nyuggert, aki türelmesen elmagyaráz mindent, szard le a profitot, akkor majd minden úgy lesz, ahogy te akarod. Ja, hogy azt se? Az élet már sajna csak ilyen.

Esetleg százalékoltasd le magad értelmifogyi miatt, aztán dolgozz úgy, talán jobban tolerálnak.

2022. jún. 29. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Megtanulni alkamazkodni. Én se birom őket, primitivek, minden második szavuk kárunkodás amit nagyon nem szerettem, de nem tudom megváltoztatni őket és muszály alkamazkodnom hozzájuk. Munkahelyet meg nem tudok váltani szükség van pénzre és jó munkaidőbeosztásom.
2022. jún. 29. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

Talán egy kicsit fel kell pörgetned magad, vagy ami gond van veled, ha jogos.

Alkalmazkodni, ahogy írták, vagy váltani.

2022. jún. 29. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!