Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egyes munkaadók miért ennyire...

Egyes munkaadók miért ennyire bunkók?

Figyelt kérdés

TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Mostanában sok állásinterjúra járok, és némelyik munkaadó olyan lekezelő, lenéző stílusban beszél, mintha körülötte forogna a világ. Értem én, hogy nekem kell az állás, és nem neki, de hát na azért szeretem nem kéne úgy viselkedni, mintha ő lenne a király én meg a rabszolgája és kb örüljek, hogy megtisztel azzal, hogy rámnéz.

2022. jún. 28. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Voltam óvodai dajka. Bunkók. És sokan közülük nem igazán gyerekközpontúak.

Láttam, ahogy egy óvónő a félénk, anyja után síró gyereket a kabátjánál fogva ráncigálta az udvaron.

Döglött egér volt az udvaron...szedje fel a dajka, mert ő diplomás, nehogy már ő szedje fel. (Gondolom otthon a sz@rt is más húzza le utána, az esetleges döglött egeret az udvarból meg elviszi a katasztrofavédelem, de ő nem, mert diplomás ...)

Ennyit az óvodákról.

2022. jún. 29. 13:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Sajnos én is ez tapasztaltam az intézményekben, hogy néhány ember annyira szereti kihasználni a pozícióját, pedig még ő is kerülhet olyan helyzetben. Kisgyermeknevelői szakon a gyakorlaton is az intézményvezető , borzalmasan viselkedett pl. Nem ülhettünk le a székre csak a földre, hiszen a szék a kisgyermeknevelők helye, nem a gyakornokoké.
2022. jún. 29. 16:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

10: azért most ezen erősen ledöbbentem! Én meg azt hittem, valami árufeltöltői pozira jelentkeztél. De hogy kisgyermeknevelőknél meg ovikban ilyenek?!

11: Mondjuk az ovin nem lepődtem meg, mivel egyszer a saját szememmel láttam a kerítésen keresztül, amikor az udvarról beparancsoló óvónő belerúgott a még virágot szagoló kicsibe, hogy haladjon már, na szóval ennyit arról, hogy a gyerekek milyen jó kezekben vannak - tisztelet a kevés kivételnek! :(

Kérdező!

Nem, szerintem egy gyermekekkel/emberekkel foglalkozó intézmény nem teheti ezt meg, mert példát kellene mutatnia !!

2022. jún. 29. 18:31
 14/15 A kérdező kommentje:
13-as én is így gondolom, ezért is sokkolt le ennyire. Vannak olyanok akiket nem érdekel, hogy ezt a gyerek is látja, érzékeli (persze, akkor miért ezt a szakmát választja? És amikor ellenőrzik, akkor persze megjátsza magát, szólni meg senki nem akar,mert félti a munkahelyét (amit persze megértek) ezért nincs is következménye ) :(
2022. jún. 29. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:
De azért híre megy.
2022. jún. 29. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!