Egyes munkaadók miért ennyire bunkók?
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Mostanában sok állásinterjúra járok, és némelyik munkaadó olyan lekezelő, lenéző stílusban beszél, mintha körülötte forogna a világ. Értem én, hogy nekem kell az állás, és nem neki, de hát na azért szeretem nem kéne úgy viselkedni, mintha ő lenne a király én meg a rabszolgája és kb örüljek, hogy megtisztel azzal, hogy rámnéz.
Voltam óvodai dajka. Bunkók. És sokan közülük nem igazán gyerekközpontúak.
Láttam, ahogy egy óvónő a félénk, anyja után síró gyereket a kabátjánál fogva ráncigálta az udvaron.
Döglött egér volt az udvaron...szedje fel a dajka, mert ő diplomás, nehogy már ő szedje fel. (Gondolom otthon a sz@rt is más húzza le utána, az esetleges döglött egeret az udvarból meg elviszi a katasztrofavédelem, de ő nem, mert diplomás ...)
Ennyit az óvodákról.
10: azért most ezen erősen ledöbbentem! Én meg azt hittem, valami árufeltöltői pozira jelentkeztél. De hogy kisgyermeknevelőknél meg ovikban ilyenek?!
11: Mondjuk az ovin nem lepődtem meg, mivel egyszer a saját szememmel láttam a kerítésen keresztül, amikor az udvarról beparancsoló óvónő belerúgott a még virágot szagoló kicsibe, hogy haladjon már, na szóval ennyit arról, hogy a gyerekek milyen jó kezekben vannak - tisztelet a kevés kivételnek! :(
Kérdező!
Nem, szerintem egy gyermekekkel/emberekkel foglalkozó intézmény nem teheti ezt meg, mert példát kellene mutatnia !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!