Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egyes munkaadók miért ennyire...

Egyes munkaadók miért ennyire bunkók?

Figyelt kérdés

TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Mostanában sok állásinterjúra járok, és némelyik munkaadó olyan lekezelő, lenéző stílusban beszél, mintha körülötte forogna a világ. Értem én, hogy nekem kell az állás, és nem neki, de hát na azért szeretem nem kéne úgy viselkedni, mintha ő lenne a király én meg a rabszolgája és kb örüljek, hogy megtisztel azzal, hogy rámnéz.

2022. jún. 28. 16:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos nagyon sok a nárcisztikus személyiség a mai világban :(
2022. jún. 28. 16:52
 2/15 anonim ***** válasza:
96%

Ebben az országban sok munkáltató még nem vette észre, hogy 2022-őt írunk, és játsszák a kiskirályt, utána meg telesírnak mindent azzal, hogy éhbérért nicns rabszolga.

még pár éve munkanélküliként felhívtam egy menhely tulajdonosát. rögtön nyivákolni kezdett, hogy nem bírják a fiatalok a kemény munkát, majd egészen nevetséges összeget mondott, amikor fizetésről érdeklődtem.

elmentem próbamunkára, és mind a 3 menhelyi dolgozó ritka nagy bunkó volt, ezért nem találtak soha embert, nem azért, mert megterhelő volt a munka.

2022. jún. 28. 16:57
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Akinek nincs pénze az annyit is ér.
2022. jún. 28. 17:09
 4/15 anonim ***** válasza:
26%
Azért ilyenek, mert megtehetik!
2022. jún. 28. 17:12
 5/15 anonim ***** válasza:
62%

Nem jo helyekre pályázol.

Valszeg olyan körökbe csak ahol tenyleg igy kell beszelni az emberekkel. Az alja réteg éet csak a lekezelesből bunkozasbol kulonben nem dolgoznak vagy hanyagul.

Magasabb intelligensebb körökbe jelentkezz ahol a bunkótás egyenesen égő és primitív

2022. jún. 28. 18:15
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
*ért
2022. jún. 28. 18:16
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

Esetleg pofátlan és dilettáns ember került a hr részlegre, vagy a vezetőség is ennyire lesz*rja a dolgokat.

Voltam régebben egy interjún ahova 5-6an lettünk behívva egy időpontra. A hr-es pedig egyszerűen késett, nekünk kellett a dolgozóktól meg a portástól megtudni egy idő után hogy mégis mi van. Aztán nagy nehezen félóra, óra múlva előkerült valami helyettes, persze se elnézést kérés se semmi, és elkezdődött az interjúztatás sorba. Majd kb a felénél megakadt az egész ismét, az interjúztató eltűnt szó nélkül, állítólag ebédelni ment, szintén mástól kellett megtudnunk. Voltak akik itt már besokalltak és elmentek, én még kivártam az újabb 1 órát amíg az ebédből nagy nehezen visszajött, majd bementem interjúzni de ott is olyan pofátlan dolgok voltak pedzegetve, nemhivatalosan kötelező 12 órás túlóra meg folyamatos berendelhetőség ha hívnak, hogy már interjú felénél megbántam hogy nem mentem haza inkább én is mint a többiek. És mindezt 2016-ban, akkoriban még úgy rémlik rabszolgatörvény se volt, meg anyagilag is jobb helyzetben volt mindenki.

Hogy mostanra mi lehet az átlag magyar munkahelyen, inkább bele se akarok gondolni...

2022. jún. 28. 18:18
 8/15 anonim ***** válasza:
46%

Pedig bizony minden alkalmazott rabszolga és ennek megfelelően bánnak vele.

Nyilván aki magasabban kvalifikált, azt jobban emberszámba veszik, ha olyan pozira jelentkezik, amire nincs sok jelentkező.

Az a cég, ahol bármikor kerül új ember, ott nem fontos adni a látszatra.

2022. jún. 28. 18:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem fontos? Oké..

Különféle cégek vezetőitől hallom, hogy alig bvan jelentkező, ha megüresedik egy állás. Most hozzánk is kellene új ember. Két hónap alatt összesen 3 jeletkező volt, abból egy volt olyan, aki alkalmas lehetett volna, de mivel van egy kis eü problémája, így néi rugalmasság kellene a beosztásához. Persze egyszerűbb volt sipítozva elijeszteni. Közben megy a sápitozás, hogy nincs ember..

2022. jún. 28. 22:33
 10/15 A kérdező kommentje:
Bölcsődékbe voltam interjún (mint kisgyermeknevelő), és azért az ember nem ezt várta volna egy szociális, gyermekközponú intézménytől.
2022. jún. 28. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!