Egy kocsmában dolgozom 1hete, ez az első munkahelyem. Pénteken bejött 3barna férfi és azt mondták, hogy a főnökömnek dolgoznak valami építkezésen, és ő küldte őket, hogy vigyenek 4 láda sört (80üveg). Oda is adtam, majd felírtam a főnök számlájára. Kesőbb kiderült, hogy hazugság az egész és egyszerűen megloptak, főnök pedig azt mondta, hogy én kell kifizessem nagyker áron + az üvegeket is.
Egyebkent nem arra gondoltam h nem birjak elvinni…
2022. jún. 26. 22:18
13/20 anonim válasza:
Ha már az első heted alatt így beetettek, rád fognak szállni. Én a helyedben kifizetném az adósságomat és otthagynám a fenébe utána az egész kocsmát, mivel elég kellemetlen munkahely és az egyik legalantasabb munka a kocsmáros. Főleg egy alulszocializált tele cigány környéken.
2022. jún. 26. 23:16
14/20 anonim válasza:
kamera nincs a környéken? Nem lehet őket megtalálni?
2022. jún. 26. 23:26
15/20 anonim válasza:
Hidd el nem te vagy a hibás mert elhitted. Az ember nem abbol indul ki hogy biztos lopni akarnak. Igy nem lehet hozzáálni az élethez akkor minden sarkon utcán bevásárlokozpontban résen lehetnél mert mivan ha..
2022. jún. 26. 23:31
16/20 anonim válasza:
Persze,hogy lehetsz ennyire meggondolatlan?Meg kellett volna kérdezned a főnököd hogy tényleg így van-e,főleg ilyen nagy tételnél.
Ha én odaállítok hogy a főnök haverja vagyok és azt mondta vihetek a hűtőből amit akarok kipakolod nekem a fél hűtőt és odaadod?Értem én hogy új munkahely és valószínűleg nincs nagy tapasztalatod de ez óriási butaság volt.
Bár nekem a kérdés valóságtartalma igen kétséges...
2022. jún. 26. 23:41
17/20 anonim válasza:
#16 miért ne lehetne valós a kérdés? a cigányok mindenhol simlisek, tehát ez stimmel. a kérdező meg nem lehet valami túl nagy észkombájn, ha rögtön az első munkahelye egy kocsma. tehát ez is simán megtörténhetett, hogy bekajált egy ilyen gyenge hazugságot.
Mindenesetre sajnálom a kérdezőt, ez elég drága tanulópénz lesz. Mennyi is most egy rekesz sör nagyker áron? 5-6000 ft?
2022. jún. 27. 01:44
18/20 anonim válasza:
Mégis mennyire hihető az, hogy a főnök finanszírozza, hogy a dolgozói mattrészegen végezzék a munkát?
2022. jún. 27. 08:29
19/20 anonim válasza:
Mikor nàllam èpítkeztek, èn a melosoknak munka utàn 2-2 jó hidrg sörre mehívtam őket... Jól dolgoztak a tetőn... Napközbe ha sajàt italt hoztak, jegesvízben hűtøttem az italukat, meg vettem is nekik üdítőt. 1 nappal kèsőbb vègeztek a beígèrthez kèpest.... Tehàt hihető, de ez a sztori utànna kèrdezős lett volna...
2022. jún. 27. 10:57
20/20 anonim válasza:
Jól átvertek! Neked kell kifizetni. Hasonló eseteknél mindig telefonálni kell a főnöknek!!! Főnök! Itt van 3 személy. Ez a 3 személy ingyen sört kér mert az építkezéseden dolgoznak. Tudsz róla?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!