Milyen trükköket alkalmaznak a kereskedők, boltosok?
Pl egyszer piacon árultunk papucsokat, és olcsón akartuk adni, hogy hamar elfogyjon. Ám a szomszédos standon árulók ránk szóltak, hogy ezt nem lehet: legalább annyiért adhatjuk, amennyiért ők.
Élelmiszer boltokban az olcsó árúkat a legalsó polcra teszik, mint pl lencse, sárgaborsó, szárazbab.
Ti milyen trükkökről tudtok?
Az nem feltétlenül trükk, itt a díszcsomagolást is meg kell fizetni.
Ha csak egy termékről van szó, az is drágább szokott lenni díszdobozban.
Díszes dobozba csomagolják a parfümöt, aztán amikor bontod ki, akkor szembesülsz azzal, hogy a vélt térfogat felét vagy harmadát rejti a csomag, - a csomag többi része gyakorlatilag szemét.
-Nem véletlenül mondogatom sokszor azt, hogy "Legjobb üzlet a szélhámosság!"
Igen, ezért érdemes elolvasni, hány darabos vagy hány grammos a termék.
Én is szembesültem már vele, hogy a doboz minimum fele üres volt. Azóta jobban figyelek.
Èn pl: volt előre daràlva hú. Tènyleg friss volt, minden okè volt. Ha a vàsàrló frissen daràltatott, a daràló oldalàhoz be volt rejve az oldalas porcos rèsze, ès ment bele.volt egy undorító ember(amit lehetet azt megcsinàlta) neki egy szemet daràltunk a húsba, ès kètszer toltuk àt neki a daràlt húst.
A lejàrt húst befűszereztèk grillen kisütöttès...
De nàllam voltak tabuk is:ha paraszt volt az illető az olyant is kapott, ha normàlis volt, vagy gyerekkel volt, sosem adtam sz@rt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!