Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy oldhatnám meg ezt? Vagy...

Hogy oldhatnám meg ezt? Vagy Ti hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem az Union biztosítónál mint tanácsadó, de jó eséllyel egy gyárban is fogok dolgozni irodán.

Az Union az ugye kötetlen, én osztom be, hogy mikor, és mennyit dolgozok, az irodai munka pedig hétfőtől péntekig 8 - 16 óráig tart.

Egyik munkát sem akarom otthagyni, mindkettőt szeretném csinálni párhuzamosan, csak még azt nem tudom, hogy hogy...

Azt tudom, hogy vannak akik csinálják úgy, hogy dolgoznak valahol 8 órában főállásban, mellette pedig egy biztosítónál mellékállásban.

De hogy hogy oldják meg arról fogalmam sincs...

Szeretném megoldani, hogy a 8 órás irodai munka mellett az Unionra is legyen időm!!!

Biztos, hogy van rá valamilyen megoldás...

2022. jún. 24. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb embernek úgyis délután meg este van ideje arra, hogy ilyen ügyekben tárgyaljon, nem napközben. Szóval megoldható. Más kérdés, hogy egy perc szabadidőd sem marad, de gondolom ebbe már beletörődtél.
2022. jún. 24. 19:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyszerű.

8-16h iroda,

17-21h Union

De ha jól sejtem ez a tanácsadós cucc ez az amikor embereknek terjeszted az igét. Ezek 1-1.5 órás beszélgetések attól függően mit tudsz ajánlani és mennyire mentek bele, szóval igazából egy nap max 2 fér bele érdemben így. Plusz a háttérmunka amiben leadminisztrálod az elhangzottakat esetleg elindítasz összegzéseket amikre majd szükség lesz a későbbiekben.

Az gondolom egyértelmű, hogy ez napi 11-12 óra munkát jelent. Hát így lehet megoldani. Hogy nincs életed mellette.

De így legalább van hétvégéd. Merthogy a másik opció, hogy hétköznapokon csak 1-2 órát nyomod a biztosítót, de cserébe hétvégén is dolgozol.

Szerintem mindneképp szopás, de gondolom anyagilag megéri.... ugye megéri?

2022. jún. 25. 00:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát bocs, de ha a két munka nem működik együtt, akkor keresnék az egyik helyett egy másikat.
2022. jún. 25. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!