Manapság már szinte minden munkahelyen megengedett a saját telefon nyomkodása munkaidőben?
Miért ne? Felnőtt emberek vagyunk, nem óvodások. Nem is dolgoznék olyan helyen, ahol bűnözőként tartanak sakkban. Családom van, mivan ha bármi baj van és nem ér el a családtagom csak a góré profitja miatt. Bocsi, nekem a család az első. A munka attól még kész van. Én adom az időm, szaktudásom, energiám mégcsak megsem fizetnek jól, nehogy már még ebben is korlátozni akarjanak!!
Nyilván egy orvos műtét közben pl nem fogja nyomkodni, de vezetés közben is a mai technikával már hál istennek megoldható hogy elérjék az embert telefonon úgy hogy az nem zavarja a munkát.
Most itthon dolgozom, szóval -nem látják.
Bent az irodában elvileg le kellett némítani, gyakorlatilag csak akkor szóltak, ha túl sokat nyomogattad, ha csak ritkán, elnézték.
A munkahelyi számon viszont hívhattak, ha fontos volt.
Ki tudja! Lehet, hogy a seggünkben is van már kamera.
Nem tudom, mennyire hasznos tagja a társadalomnak, aki ráér a kamera előtt rohadni, a rabszolgákon röhögve egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!