300 óra közmunkaa hat hónap alatt miért nehezen telejsíthető?
Figyelt kérdés
A Szívek szállodájában Rory ezért panaszkodik. Ha úgy vesszük, hogy heti 40 órát dolgozok főállásban egy irodában, akkor kb 8 hét, majdnem 2 hónap alatt összejön a 300 óra. Hat hónap alatt kb 1040 órát is ledolgozok így. Ha heti 20 órát dolgoznék csak akkor is 4 hónap alatt összejönne a 300 óra, 6 hónap alatt már bőven 520 óráná tartanék.
Heti 10 órával, tehát minden héten 5x2 óra pedig kijönne a hat hónap, ami meg nem egy nagy munka. Így nem értem, hogy ő miért mondja azt, hogy ez túl elfoglalttá teszi és nincs ideje rendes munkát vállalnia mellette.
2022. jún. 22. 15:36
11/13 anonim válasza:
Bakker, újra kéne már néznem nekem is.
12/13 anonim válasza:
Kérdező pacsi, én is most nézem. Nekem is meglepő volt, h így kibukott rajta. Amikor pont tőle várná az ember, h még kevésnek is tartja ezt a büntetést, annyira vezekelni akar. Ráadásul pénzügyi gondjai sincsenek, mert itt már a nagyiéknál lakik és passzívált az egyetemen. Sztem ez a száll nem jól lett megírva. Egyébként elmondható, h Lory innen kezdve kezd lecsúszni. Amikor a 4 részes folytatásban addig fajul ameddig. (Nem akarok spoilerezni)
13/13 anonim válasza:
azért vicc hogy ellop egy yachtet ami milliókat ér és megússza közmunkával.. Nlunk már 50 ezer forint felett éveket ülsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!