Mások is érezték már magukat elveszve az első hetekben az új munkahelyen?
Szia! Ne aggódj nem vagy egyedül! Én is hasonló helyzetben voltam. Az első hetemen úgy mentem be, minden nap, hogy péntekig kibirom aztán felmondok mert nem éreztem odavalónak magam. Azt éreztem, hogy hozzájuk képest egy senki vagyok, ők sokkal jobban tudnak mindent. Aztán valahogy mindig úgy voltam vele, hogy na még egy hét, na még egy, kell a pénz. Aztán szép lassan mindenkit és mindent megismertem. Egyre jobban mertem beszállni a poénkodásokba. Kivettem mindenből a részem.
Most lassan 2 éve lesz, hogy itt dolgozom és imádom a kollégáim, főnökkel is jól kijövök. És szerintem ez fordítva is igaz,ők is szeretnek engem.
Csak add önmagad. Hidd el ezt fogják a legjobban értékelni. Szerintem te is jobban jársz ha a valódi éned kedvelik és fogadják el minthogy évekig feszengj egy megjátszott szerepben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!