Otthoni munkavégzés esetén van valamilyen állami támogatás?
Mármint milyen otthoni munkavégzés?
Beteg családtag ápolására van valami kis aprópénz.
Én erre lettem volna kiváncsi:
ezt az állam adja, vagy a munkáltató? Ha a munkáltató akkor kötelező adni, vagy csak akkor adja ha jófej?
#8: Én úgy vagyok vele, hogy nem halat adok az éhezőnek, hanem megtanítom halászni.
Ha megtanulsz rendesen olvasni, a jövőben nem szorulsz mások segítségére ilyen nyilvánvaló kérdésekben.
2. és 6. válaszoló vagyok.
Mint olvashattad a válaszomban idézem: "Nincs. Home office támogatást adHAT a cég, de nem kötelező."
Úgy gondolom normális és egyértelmű választ adtam, de ez úgy látszik nem volt elég, vagy ezt sem sikerült értelmezni.
De segítek: A cikkben azért van feltételes mód, mert nem kötelező adni, a munkaadó és munkavállaló megegyezésétől függ. Pont ahogyan leírtam már előtte.
Ne ránk haragudj, ha nem megy az értelmező olvasás. Neked sem került volna ennyi billentyűzet leütésbe, ha elhiszed a mi válaszainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!