Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Otthoni munkavégzés esetén...

Otthoni munkavégzés esetén van valamilyen állami támogatás?

Figyelt kérdés
2022. jún. 14. 02:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mármint milyen otthoni munkavégzés?

Beteg családtag ápolására van valami kis aprópénz.

2022. jún. 14. 03:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Home office támogatást adHAT a cég, de nem kötelező.
2022. jún. 14. 05:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne? Az csak a munkáltatódra, és Rád tartozik, hogy hol van a munkavégzés helye, és hogy egy esetleges home office esetén ad-e plusz támogatást a cég.
2022. jún. 14. 08:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
HBO-hoz esetleg? :DDD
2022. jún. 14. 08:35
 5/11 A kérdező kommentje:

Én erre lettem volna kiváncsi:

[link]

ezt az állam adja, vagy a munkáltató? Ha a munkáltató akkor kötelező adni, vagy csak akkor adja ha jófej?

2022. jún. 14. 10:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne bántódj meg kérdező, de a cikk világosan leírja, hogy az összeg adható és munkavállaló és a munkaadó megállapodásától függ. A szövegértéssel nagyon nagy bajok vannak!
2022. jún. 14. 10:47
 7/11 anonim ***** válasza:
#5: Ha normálisan elolvastad volna a cikket, akkor minden kérdésedre választ kaptál volna.
2022. jún. 14. 10:48
 8/11 A kérdező kommentje:
6-os, 7-es, ahelyett, hogy engem leszóltok, lehetett volna a kérdésre is válaszolnotok. Nem került volna több billentyűzet leütésbe. A cikkben feltételes módok vannak használva, ezért gondoltam, hogy rákérdezek, miként is kell ezt konkrétan értelmezni. Végül is ez egy olyan oldal ahol kérdéseket lehet feltenni, ha esetleg elfelejtettétek volna hol vagytok. Szerintem senki nem szorít pisztolyt a homlokotokhoz, hogy válaszoljatok valamit. Tehát ha nem tetszik a kérdés akkor nem muszály itt válaszolni semmit főleg nem olyat ami nem a kérdésre válasz.
2022. jún. 14. 11:04
 9/11 anonim ***** válasza:

#8: Én úgy vagyok vele, hogy nem halat adok az éhezőnek, hanem megtanítom halászni.

Ha megtanulsz rendesen olvasni, a jövőben nem szorulsz mások segítségére ilyen nyilvánvaló kérdésekben.

2022. jún. 14. 11:11
 10/11 anonim ***** válasza:

2. és 6. válaszoló vagyok.

Mint olvashattad a válaszomban idézem: "Nincs. Home office támogatást adHAT a cég, de nem kötelező."

Úgy gondolom normális és egyértelmű választ adtam, de ez úgy látszik nem volt elég, vagy ezt sem sikerült értelmezni.

De segítek: A cikkben azért van feltételes mód, mert nem kötelező adni, a munkaadó és munkavállaló megegyezésétől függ. Pont ahogyan leírtam már előtte.

Ne ránk haragudj, ha nem megy az értelmező olvasás. Neked sem került volna ennyi billentyűzet leütésbe, ha elhiszed a mi válaszainkat.

2022. jún. 14. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!