Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen a Lidl-ben dolgozni?

Milyen a Lidl-ben dolgozni?

Figyelt kérdés
Értelemszerűen azokhoz szól a kérdésem akiknek van tapasztalata. Más végzettségem van, de mivel azt írják nincs szükség hozzá szakirányú végzettségre, gondoltam jelentkezem az álláshirdetésre. Hogy zajlik az egész, van betanítás, vagy azonnal bedobnak a mélyvízbe? A munkaidő a papírforma szerint van, vagy össze-vissza mint más munkahelyeken?
2022. jún. 13. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem dolgoztam ott, de beszéltem olyannal, aki igen.

Betanítás van. Az első időkben segítő van mögötted a kasszában. Be kell tanulni több száz árukódot. (pékáru, zöldség, gyümölcs...)

A túlórákat rendesen kifizetik, a pihenőidőt rendesen kiadják. Más üzletláncoknál ez nem ennyire magától értetődő...

2022. jún. 13. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos jó húzós.
2022. jún. 13. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy nagy a fluktuáció. Ez abból adódhat, hogy a dolgozó "mindenes" munkát végezhet csak.

Tehát, nincs külön kasszás, külön árufeltöltő. Mindenki csinál mindent. Ez elég megterhelő lehet szellemileg, hogy árufeltöltést megszakítva szaladgálni kell a kasszába, kamionról átvenni az árut, időnként ablakot mosni, söpörni, satöbbi.

2022. jún. 13. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azzal nincs bajom, ha húzós. A "mindenesség" pedig kifejezetten üdítően hangzik, jobban bírom, mint a monoton munkát. 10 évig vendéglátóztam anno, ott sem volt ez másképpen. 🙂

2022. jún. 13. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!