Budapesten a Lidl-ben 200e nettóért komolyan kinek éri meg ott dolgozni?
Azt gondoltam legalább 260-300e megvan nekik. De viccnek találom.
Én azt mondom, hogy 300e alatt nem érdemes Magyarországon dolgozni, egy szoba bérlése elvisz 100e forintot, kaja és egyebek minimum 120-150.000Ft és marad 50e forintod ruha és egyebekre.
Na ezért nem ismerkedtem sose magyar pasikkal.Max módosabb vállalkozókkal.Iszonyatosan durva hogy ma valaki képes egész hónapban 2-300 ezer ft-ért melózni.
Ezek randin még egy izgalmasabb koktélra sem tudnának meghívni, nem hogy hétvégén elvigyenek valami jó helyre wellneszbe.28L
kicsit elszámoltam, 246.715Ft ha nincs gyereked így már egy fokkal jobb. De akkor is kevés főleg BP-en, szinte azért dolgoznék itt, hogy itt éljek, mellette nulla tartalékom lenne.
270.655Ft 3 év Lidl rabszolga után.
2 szerintem troll.
Amúgy én is kb nettó 300 ra tippeltem volna a Lidl bért. Fura.
Szoba 60-70. Kaja minimum 120? 😄 Mit eszel, bélszínt reggelire? 50-60-ból meg van a havi kajám, magamra főzök. Ruhát nem kell minden hónapban venni és mi az a sok egyebek?
28/F
Ui: Koktélokat meg nem fizetek, olcsóbb egy rosszlány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!