Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet legyőzni azt az...

Hogy lehet legyőzni azt az érzést, hogy otthon jobb volt?

Figyelt kérdés

Most kezdtem dolgozni életemben elsőnek igazi munkahelyen irodai munka.

Kb álommunka mert kötetlen, kedves mindenki, nem sok a munka, megfizetik. De mégis hiányzik, az hogy otthon legyek. Hiányzik a kutyám napközben, az hogy jókat főztem, pihentem. Házimunka mellett is nyugodt, boldog voltam pénz nélkül. (Szüleim tartottak el)

De most van pénzem mégsem vagyok olyan boldog.

2022. jún. 9. 09:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Eddig minden nap vasárnap volt számodra, most meg van hétköznap is és hétvége is. Ilyen felnőttnek lenni...
2022. jún. 9. 15:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez igaz nem lehet letagadni,annyit csinálhatsz hogy elfogadod mostantól ezt kell csinálni mert nincs aki eltart,a magad ura vagy.

Az jusson eszedbe ilyenkor hogy nagyon szerencsés helyzetben vagy a munkahelyeddel mert az emberek túlnyomó része még szar munkahelyen is kell dolgozzon az élete harmadában.Köcsög főnökök,kollégák akik kiidegelnek,kevés fizetés amiből nem lehet megélni,rossz beosztás,egész nap dolgozni,túlóra,fizikai meló amibe belerokkansz,órákig tartó bejárás,nem megbecsülés.

A többi embernek ilyen munkahelyek jutnak,azt képzeld el ők mit érezhetnek.Becsüld meg ami most van mert ebben az országban nem fog rajtad segíteni senki és nagyon sokan vannak akik az előzőleg leírtakból legalább néhány igaz,te is könnyen az egyikük lehetsz.

2022. jún. 9. 16:02
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Mindig az ilyeneknek van szerencséje és még ezért is képes panaszkodni....
2022. jún. 9. 16:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Figyelj ez àlommeló ahozkèpest ami más munkahelyeken megy.Nyilván szokatlan meg ez neked de idővel hozzààllsz a munkarendhez .Ha otthon érzed jol magad akkor melozz otthon onlinemarketing vagy bármi más.Furcsa eleinte nekem jo volt eljárni emberek közès nem poshatdtam be a nègyfal között de amilyen munkahelyek vannak meg lehetőségek meg munkatársak ahogy én láttam nem csodálkozom azon hogy a fiataloknak is elmegy a kedve a gürizèstől .Sokszor hallottam már hogy te meg fiatal vagy bírod meg stb . igen sajnos ehez a világhoz hamar felkell nőni .Hiába vagy 20éves mert ritka tapló munkatársak főnökök vannak .
2022. aug. 29. 11:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azóta túl vagyok szerintem a holdponton. Megszerettem a munkát, egyre jobban szeretem. Úgy jövök be hogy jó itt lenni. Hiányzik hétvégente az irodám, a munkam.
2022. aug. 29. 15:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Örülünk, hogy túljutottál a holdponton!🌙
2022. aug. 29. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!