Hogy lehet legyőzni azt az érzést, hogy otthon jobb volt?
Most kezdtem dolgozni életemben elsőnek igazi munkahelyen irodai munka.
Kb álommunka mert kötetlen, kedves mindenki, nem sok a munka, megfizetik. De mégis hiányzik, az hogy otthon legyek. Hiányzik a kutyám napközben, az hogy jókat főztem, pihentem. Házimunka mellett is nyugodt, boldog voltam pénz nélkül. (Szüleim tartottak el)
De most van pénzem mégsem vagyok olyan boldog.
Nem a saját életed éled valszeg.
Nem azt csinalod ami te vagy.
Pl ha kutyás vagy lehet egy kutyás teruletes pl tanulnál kutyakiképzést stb boldogabb lehetnél
"Szeretem amit csinálok, meg is fizetik csak még szokatlan az, hogy nem a régi életemet élem."
Ez alkalmazottként ritka mint a fehér holló, szóval becsüld meg azt a helyet.
Ha tényleg jó a környezet, tetszenek a rád bízott feladatok, jóba vagy a kollégákkal, és ráadásként még a fizetéssel sincs problémád, akkor hamar meg fogod szokni.
Én 10 éve dolgozom lassan, 4 munkahelyem volt eddig (szintén irodai), de egyik rosszabb volt mint a másik, és ez a mostani helyemre is igaz.
Egyszerűen el nem tudom képzelni, milyen az ha nem undorral indulok el minden egyes nap a munkahelyemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!