Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy hipermarket, hogy engedhet...

Egy hipermarket, hogy engedheti meg magának, hogy az élelmiszer és a nem élelmiszer részen is ugyanazokat az embereket foglalkoztatja, de a tiszta folyadékot sajnálja tőlük, emellett egyéb kiváltságokat is?

Figyelt kérdés
Az igazgatót, az összes hatóságnál célszerű feljelenteni, mert semmi irányítást nem csinál a cégnél, az emberekből a maximumot elvárja, sőt még annál is többet, aki szegénynek adja ki magát, meg mások után aratja le a babérokat, az az utazásához készíti össze a dolgait a raktárban, aki becsülettel eddig is dolgozott, az meg tűr elég rendesen. Boldog életet él a főnök, de ott lop, ahol tud, skót is az emberekkel, emellett semmi irányítás nincs a cégnél, mert úgy rossz minden, ahogy van. Az ellenségemnek nem akarnék ilyen rossz főnököt, mert börtönben lenne már rég a helye.
2022. jún. 8. 22:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jó, de mire találsz bizonyítékot? Arra, hogy sok pénze van? Ez nem bűncselekmény. Arra, hogy egy bunkó? Az sem bűncselekmény. Arra, hogy egy kötekedő kis diktátor? Hogilag az sem büntetendő. Ha mondjuk 8 órára vett fel, de csak 4-re vagy bejelentve, az már büntetendő.

Félre ne érts, én sem értek egyet a sóher, agyament főnökökkel, csak azt mondom, hogy amiket sérelmezel, azok jogilag nem bűncselekmények. (Illetve: nem tudom, milyen lopásról beszéltél?)

2022. jún. 9. 00:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Egy hipermarket, hogy engedheti meg magának, hogy az élelmiszer és a nem élelmiszer részen is ugyanazokat az embereket foglalkoztatja"

Azért ahhoz nem kell külön szaktudás, hogy valaki egy részen dolgozzon, tökmindegy hol tölti fel az árut, illetve a vásárlók is csak ilyen kérdésekkel mennek oda, hogy merre van az alufólia, a tejföl, etc., Nem azzal, hogy -A férjemnek paprikáscsirkét szeretnék készíteni. Magácska melyik bort ajánlja mellé? És mi a különbség az X meg az Y bor között?-.

"de a tiszta folyadékot sajnálja tőlük, emellett egyéb kiváltságokat is"

Ez hogy függ össze az első résszel?

"az emberekből a maximumot elvárja, sőt még annál is többet, "

Ez máshol is így van. Van egy mérce, amit el kell érni, a jó az, ha felé teljesít vakaki, az átlagos, aki megüti a mércét, a rossz munkaerő az alját nyaldossa.

"aki szegénynek adja ki magát, meg mások után aratja le a babérokat, az az utazásához készíti össze a dolgait a raktárban"

Ezt nem értem.

"de ott lop, ahol tud"

Ezt bizonyítékkal jelentsd.

"emellett semmi irányítás nincs a cégnél, mert úgy rossz minden, ahogy van. "

Az nem rossz irányítás, ha a maximumot várja el mindenkitől és ahogy írtam, az se, ha rotálnak a részlegeken a dolgozók.

"Az ellenségemnek nem akarnék ilyen rossz főnököt"

Mondj fel!

"mert börtönben lenne már rég a helye"

Azért vigyázz, főleg, hogy a nevét is közzé tetted, ha erre rábukkan, visszanyal a fagyi és felhelent rágalmazásért.

2022. jún. 9. 01:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, te már betegesen gyűlölködsz..ha egyszer rádsütik az izgága,bajkeverő, gyűlöletszító címeket, sehol nem kapsz munkát.
2022. jún. 9. 06:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Az embert megilleti, hogy mikor munkavégzésre adja a fejét, akkor a munkahelye biztosítsa számára a megfelelő körülményeket. Minden területen megtakarításokat végez, sőt eddig is ezt tette, de annyi előnye volt az embernek, hogy bejelentve volt a munkavégzés szempontjából. Azon kívül semmi. Aki rossz munkaerő, esetleg a viselkedésével szolgált/szolgál így rá, azt értékeli, támogatja. Ha én főnök vagyok, akkor felelőséggel tartozom a kb: 200 ember sorsáért, nem rabszolgaként tartom őket számon, én meg a világ felé nem azt mutatom, hogy befolyásos, boldog ember vagyok, pedig csak a pénzre megyek, de arra nagyon.
2022. jún. 9. 06:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Mem vagy rabszolga

Nyugodtan elmehetsz

2022. jún. 9. 08:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Te valami elmebeteg vagy?
2022. jún. 9. 08:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!