Egy hipermarket, hogy engedheti meg magának, hogy az élelmiszer és a nem élelmiszer részen is ugyanazokat az embereket foglalkoztatja, de a tiszta folyadékot sajnálja tőlük, emellett egyéb kiváltságokat is?
Jó, de mire találsz bizonyítékot? Arra, hogy sok pénze van? Ez nem bűncselekmény. Arra, hogy egy bunkó? Az sem bűncselekmény. Arra, hogy egy kötekedő kis diktátor? Hogilag az sem büntetendő. Ha mondjuk 8 órára vett fel, de csak 4-re vagy bejelentve, az már büntetendő.
Félre ne érts, én sem értek egyet a sóher, agyament főnökökkel, csak azt mondom, hogy amiket sérelmezel, azok jogilag nem bűncselekmények. (Illetve: nem tudom, milyen lopásról beszéltél?)
"Egy hipermarket, hogy engedheti meg magának, hogy az élelmiszer és a nem élelmiszer részen is ugyanazokat az embereket foglalkoztatja"
Azért ahhoz nem kell külön szaktudás, hogy valaki egy részen dolgozzon, tökmindegy hol tölti fel az árut, illetve a vásárlók is csak ilyen kérdésekkel mennek oda, hogy merre van az alufólia, a tejföl, etc., Nem azzal, hogy -A férjemnek paprikáscsirkét szeretnék készíteni. Magácska melyik bort ajánlja mellé? És mi a különbség az X meg az Y bor között?-.
"de a tiszta folyadékot sajnálja tőlük, emellett egyéb kiváltságokat is"
Ez hogy függ össze az első résszel?
"az emberekből a maximumot elvárja, sőt még annál is többet, "
Ez máshol is így van. Van egy mérce, amit el kell érni, a jó az, ha felé teljesít vakaki, az átlagos, aki megüti a mércét, a rossz munkaerő az alját nyaldossa.
"aki szegénynek adja ki magát, meg mások után aratja le a babérokat, az az utazásához készíti össze a dolgait a raktárban"
Ezt nem értem.
"de ott lop, ahol tud"
Ezt bizonyítékkal jelentsd.
"emellett semmi irányítás nincs a cégnél, mert úgy rossz minden, ahogy van. "
Az nem rossz irányítás, ha a maximumot várja el mindenkitől és ahogy írtam, az se, ha rotálnak a részlegeken a dolgozók.
"Az ellenségemnek nem akarnék ilyen rossz főnököt"
Mondj fel!
"mert börtönben lenne már rég a helye"
Azért vigyázz, főleg, hogy a nevét is közzé tetted, ha erre rábukkan, visszanyal a fagyi és felhelent rágalmazásért.
Mem vagy rabszolga
Nyugodtan elmehetsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!