Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csatoljak motivációs levelet...

Csatoljak motivációs levelet az önéletrajz mellé, ha nem kérik?

Figyelt kérdés
Nincs feltüntetve, hogy kell.
2022. jún. 8. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kérik, akkor teljesen felesleges.
2022. jún. 8. 18:18
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

SOHA ne csatolj motivációs levelet ugyanis SOHA senki nem olvassa el.

Egyetlen kivétel van ha a motivációs levél egy teszt arra, hogy a jelentkező amúgy képes-e egyáltalán írni, vagy komplett analfabéta.

2022. jún. 8. 18:19
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Mindig érdemes motivációs levelet küldeni, mindenhol így tanítják. Nekem is működött.
2022. jún. 8. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is bevált eddig a motivációs.
2022. jún. 8. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

5-ös ostobaságokat beszél, ne hallgassatok rá. A trágár és személyeskedő megnyilvánulása eléggé elárulja, hogy gőze nincs semmiről. Ha nem is olvassák el, akkor is egy fajta teszt, hogy vetted a fáradtságot, és írtál valamit. Természetesen nem a különböző fórumokról összelopkodott sablon motivációs levélről beszélek, azzal csúnyán elásod magad.

Egyébként e-mailnek a motivációs levél szövegét kell berakni és akkor elolvassák és ismétlem, nem a sablon szövegre kíváncsiak.

2022. jún. 8. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, az #5-ös ostobaságokat beszél, trágár és személyeskedő.
2022. jún. 8. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ,milyen munkára pályázol.Komolyabb beosztásba szerintem illő,de mondjuk árúfeltöltéshez nem hiszem,hogy feltétlen szükséges.
2022. jún. 8. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Jóvan hatoska, látom fájt hogy törölték a kommented. :D Legközelebb majd visszább veszel az arcodból.
2022. jún. 8. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem kérik, nincs külön feltüntetve akkor ne! Ugyanis nem fogják elolvasni. Egy jobb helyen meghírdetett állásra beömlik minimum több tucat önéletrajz a HRes postaládájába, ezek közül egyre jó ha pár másodpercet szán amíg a szemével gyorsan átfutja. Ettől függetlenül motivációs levelet írni szerintem sem felesleges, ugyanis ha máskor nem, személyes interjún szinte biztos megkérdezik miért jelentkeztél az adott céghez/ az adott állásra. Ilyenkor jó ha nem ülsz kukán széttárt karokkal :)
2022. jún. 8. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!