Mit csináljak, ha munkába indulás előtt attól tartok, hogy ma megint cikizni fognak munkahelyemen, beszólni, esetleg hátam mögött kibeszélni?
Figyelt kérdés
Sajnos egy mérgező légkörben kell dolgoznom és fél évig sajnos még nem válthatok. Tippek?2022. jún. 7. 11:14
11/11 A kérdező kommentje:
a bankomat felhívom. Lakáshitel aminek feltétele volt a 3 hónap próbaidő megléte. Mivel még nem folyósítanak, csak a lakás elkészülése után, tehát amikor megkapom a használatba vételi engedélyt, addig elvileg nem válthatok munkahelyet. Vagyis így tudom, de lehet nem így van. Azóta visszaszólok és egy fokkal nyugisabb a légkör a munka még mindig tré. Amikor négyzsemközt beszéltem az emberrel neki nem így jött le és nem is akart gúnyos megnyilvánulásokat tenni. Ez vagy terelés, vagy nem is tudom. Ha külső szemlélő lennék nekem nagyon is gúnyos és lenéző viselkedésnek tűnne. Büdös parasztok! Köszönöm a válaszokat!
2022. júl. 1. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!