Novemberben felmondtam, mégis vissza akarnak kapni? Mire véljem ezt?
Figyelt kérdés
Tavaly novemberben tele lett a tököm, hogy 3 ember munkáját végzem szaros 300 ezerért, ezért jó ocsmány ordenáré módon meg is mondtam a magamét a felettesemnek és a főnöknek is (akik egyébként közeli rokonok) a helyzetről, közöltem, hogy ezt ennyi pénzért csinálni nem fogom, nagyon fel voltam dúlva, minden egyszerre kijött belőlem. Akkor kiröhögtek, hogy még kevesebbért is találnak helyettem száz embert, mehetek isten hírével. Mentem is, két nappal később már az új munkahelyemen voltam. Azóta is havonta 2-3x felhív, hogy de nem akarnék mégis visszajönni, hisz jól dolgoztam, precíz voltam, ők elégedettek voltak velem, ez csak valami félreértés volt. Ilyenkor rendszerint megmondom, hogy itt nem hagynám az új melót, sokkal tobbet fizet és jobbak a körülmények, de nem veszik a lapot. Miért van ez?2022. jún. 6. 02:27
11/14 anonim válasza:
Ha visszahív az alapítványi iskola, akkor valószínűleg megtorpedózták a jekenlegi helyedet, vagy legalábbis tudják, hogy már nem sokáig üzemelnek.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de a veszekedést mellőzzük már!
2022. jún. 6. 10:00
13/14 anonim válasza:
Ne vedd fel a telefont, ilyen egyszerű. Amikor eljottel azt hittek hú de könnyen akad minden ujjukra ember mert vki tényleg még 300-at sem keres, aztan rajottek tévedtek, veled meg elegedettek voltak. En elkovettem azt a hibát hogy a régi helyre visszamentrm, nem vártam meg amíg beleszokom az újba. Lehet találgatni milyen érzések kavarognak..
14/14 anonim válasza:
Tiltsd le a számukat. Aztán majd abbahagyják.
Nem találtak embert a helyedre, jól pofára estek. Szerintem a főnökök baromira el vannak tájolódva, hogy sorbaállnak a jelentkezők. Úgy kell lasszóval fogni a szakembeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!