Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Novemberben felmondtam, mégis...

Novemberben felmondtam, mégis vissza akarnak kapni? Mire véljem ezt?

Figyelt kérdés
Tavaly novemberben tele lett a tököm, hogy 3 ember munkáját végzem szaros 300 ezerért, ezért jó ocsmány ordenáré módon meg is mondtam a magamét a felettesemnek és a főnöknek is (akik egyébként közeli rokonok) a helyzetről, közöltem, hogy ezt ennyi pénzért csinálni nem fogom, nagyon fel voltam dúlva, minden egyszerre kijött belőlem. Akkor kiröhögtek, hogy még kevesebbért is találnak helyettem száz embert, mehetek isten hírével. Mentem is, két nappal később már az új munkahelyemen voltam. Azóta is havonta 2-3x felhív, hogy de nem akarnék mégis visszajönni, hisz jól dolgoztam, precíz voltam, ők elégedettek voltak velem, ez csak valami félreértés volt. Ilyenkor rendszerint megmondom, hogy itt nem hagynám az új melót, sokkal tobbet fizet és jobbak a körülmények, de nem veszik a lapot. Miért van ez?
2022. jún. 6. 02:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Mondj egy olyan árat amiért neked megérné, aztán vagy leszállnak rólad, vagy fizetnek.
2022. jún. 6. 02:48
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Nehezen hiszem, hogy havi 2-3x felhívnak 6 hónapon keresztül, főleg, ha balhéval jöttél el. Az meg a másik fele, hogy miért nem mondod meg a második alkalom után, hogy ne hívjanak többet, mert nem érdekel. Kizártnak tartom, hogy még 10x felhívnának!

Szerintem nincs így, legfeljebb álmodban!

2022. jún. 6. 02:59
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Az alapitvanyi suli ilyen. Ott visszahivjak a jo munkaerot.
2022. jún. 6. 03:22
 4/14 A kérdező kommentje:
Már mondtam nekik, hogy netto 700-ért se mennék vissza, ne hívogassanak, de nem fogják fel. Amúgy annyira húdejól meg szerintem nem dolgoztam, hogy más ne tudná ellátni a feladataimat, csak max annyi, hogy az egy 3, de minimum 2 emberes meló volt, gondolom spórolni akarnak.
2022. jún. 6. 03:24
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Ennyi, akkor 900, ha 3 ember munkája.
2022. jún. 6. 03:25
 6/14 A kérdező kommentje:
Istenem hagyjátok az alapítványi sulit meg a Levikés baromságokat. Jó hogy már a csontos-húsos sógornő nem én vagyok.
2022. jún. 6. 03:26
 7/14 anonim válasza:
78%
szaros 300 ezerért...valakik még ennyit se kapnak.
2022. jún. 6. 04:01
 8/14 anonim ***** válasza:
22%
Hát igen, valakik még ennyit sem tanultak annó, mert annyira menő volt hogy bukdácsolnak a suliba és nem tanulnak tovább
2022. jún. 6. 04:48
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem vagy egyedül - kérdező - azzal a jelenséggel, ami ebben az országban alapfelfogásává vált a munkáltatóknak: egy "fizetésért" elvárt alap már manapság, hogy minimum kettő, - de inkább több - munkakört tölt be egy munkavállaló. Aztán vagy bejelentik, vagy nem! Vagy fizetik utána a járulékokat, vagy nem! Vagy megkapja a szerződésben rögzített munkabérét, vagy nem! Ellene meg senki nem akar, nem tud tenni semmit! Sajnos jól ki van ez találva! Kérdésedre konkrétan válaszolva: Semmi pénzért nem alkudoznék egy olyan munkahellyel, amelyiktől ezért és így kellett egyszer eljönnöm, - oldják meg a hülyeségük következményeit, ha tolonganak a leendő beosztottak a folyosón!
2022. jún. 6. 06:07
 10/14 anonim ***** válasza:
38%

“ Semmi köze a kérdéshez a hadovádnak, szerencsétlen!”

Mert a te fogykós válaszodnak van? Ki beszélt itt diplomáról? Szerinted a szakmát nem tanulják?

Ekkora hisztis öngólt rúgni :)

2022. jún. 6. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!