Két hete jelentkeztem nyári munkára az egyik budapesti mekibe, diákszövetkezeten keresztül. Le is adtam a jelentkezésemet, múlthét szerdán fel is hívtak. Megkérdeztek pár indformációt, pl mettől meddig dolgoznék, meg egyéb alap dolgok. A hívás végén a hölgy azt mondta, hogy majd pár nap múlva megkeresnek az állásinterjú időpontjával. A probléma az, hogy eltelt egy hét, és még nem hívott senki, pedig direkt magamnál is tartom a telefont folyamatosan, várva a hívást. Én vagyok türelmetlen, vagy ezek szerint nem kellek nekik? - Csak mert az én logikám szerint ha kellek, akkor "kapkodnak" utánam, viszont az én esetemben ez nem így van. Első munkahely lenne egyébként. Illetve aki dolgozott már több helyen: A jelentkezés után hány nappal hívtak az állásinterjú miatt? Előre is köszönöm mindenkitől a választ!
Jelentkezés napján megmondták, hogy felvesznek. Szerintem se várj.
2022. jún. 3. 19:04
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a tanácsot, az előbb jelentkeztem máshova is.
#2 Még állásinterjú sem volt, így nem tudták volna aznap megmondani, hogy felvettek-e.
2022. jún. 3. 19:30
4/7 anonim válasza:
én mindenhova személyesen mentem be. még a mekibe is.megvártam amíg kevés vendég lett s rákérdeztem h van e munjalehetőség. egyből fel vettek. hisz nem vagyok gyáva s a vendégekhez is mindig mertem köszönni, szólni s kérdezni.
volt h takarítani mentem ki s láttam h az olajban tocsogott a nuggets s a vendég csak játszott vele, mert nem akarta megenni, de kidobni se. oda mentem mondtam neki h látom h ez ehetetlen s mindjárt kicserélem frissebbre. lebasztam aki kiadta s aki sütötte s adtam a vendégnek egy ehetőbb nugetset. persze a második az ingyen volt, hisz az ehetetlen volt amit elsőként kapott. jó magas pontszámot kaptunk. de nem lettem főnök, mert nem tudtam segget nyalni.
akárhová mész a főnököknek nyalni kell.
2022. júl. 5. 00:15
5/7 A kérdező kommentje:
Utólag is köszönöm a válaszokat! Azóta felvettek, már túl vagyok a 2. napomon, szóval sikerült bejutnom. 🥰
2022. júl. 5. 08:00
6/7 anonim válasza:
gratula!
aztán mindenképp kapd meg a kedvezményes kártyádat h olcsóbban is tudj mekis kaját venni. pl. ha máshova mész s mekibe eszel jól jön. vagy egy csaladtagod is olcsóbban tud enni.
én sajnos 5 év után sem kaptam meg, pedig mindig kértem. csak eljátszották h jaj mindig elfelejtik. de ez nem pesten volt.
2022. júl. 5. 11:32
7/7 anonim válasza:
amúgy érdekes h nálam a gyakszi össze vissza adja be h mikor ki mit írt. nem láttam h azt írtad h már felvettek. na mindegy, jó mekizést!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!