Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kevés fizetés feltétele...

Kevés fizetés feltétele annak, ha valahol sokan lopnak (alkalmazottak)?

Figyelt kérdés
2022. máj. 28. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

nálunk az egyik konyhás lopott alapanyagot lisztet cukrot stb

és amikor lebukott elmondta hogy hááá bammeg ilyen bérek mellett még jó hogy lop!!

kirúgták. jött az utód az is uyganúgy lop, csak az még nem bukott le.

mert igaz ilyen bérek mellett még jó hogy!!

2022. máj. 28. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Akinek hajlama van ilyesmire az jól fizető helyen is lopni fog.
2022. máj. 28. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
OLvastam hogy Japánban a Nissan legfőbb vezére azért mondott le (vagyis khm... lemondatták) mert a fia helyi bérletét (amolyan helyi BKV...) a céggel fizettette... a csávó horror pénzt keres és képes volt a szar semmi árú helyi bérletet kifizetni a cég pénzéből. és ki is vágták miatta. megérte.
2022. máj. 28. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Hidd el, akinek ez a kommunista mentalitása van, az többnyire magasabb fizetés mellett is ugyanezt fogja csinálni, maximum nem a nyomtatópíprt vagy a csavarokat hordja haza, hanem hagyja magát a beszállítókkal megvesztegettetni, vagy mindent is céges számlára vesz, amit elbír a papír.
2022. máj. 28. 16:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Ebben az országban mindenre van magyarázat, úgyhogy ha 10.000.000Ft.-ot kapna valaki havonta, akkor is menne a táskázás.
2022. máj. 28. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, mikor hotelben dolgoztam kilószámra loptam a szappanokat, törölközőket, udítőket, csokikat, egy komplett evőeszköz szettet, gyertyatartókat, tisztítószereket, alátéteket, pokrócokat, párnákat, lepedőket stb. tehát ami otthonra kellett, fél év alatt összeloptam egy fél berendezést(pont új lakásba költöztem). Sose buktam le és az mellett a fizu mellett még jó, hogy loptam. A mostani melóm sokkal jobban fizet és itt nincs kényszerem lopni sem. 30/f
2022. máj. 28. 22:25
 7/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Hát nemtom, szerintem a mostani árfolyamon meg árakon, aki minimálbérért dolgozik, az nyugodtan lophat, én támogatom maximálisan.
2022. máj. 29. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!