Az természetes hogy felmondási időben már a főnököt se érdekli mit csinálok mikor jövök megyek?
Felmondtam. Lazábbra vettem a tempót. Kések reggel fél órát. Máskor ilyenkor mehettem is volna raportra a főnökhöz és leszedték volna a fejem. Most rám se néz a főnök. Leszarja.
Határidős melóval napokat késtem. Rá se kérdeztek. Jóvanazúgy.
A főnök jobban szarik a melómra mint én magam.
Ez így természetes?
Azt nem értem, miért zavar ez téged. Nem mindegy?
Ha úgy jössz el egy munkahelyről, hogy kirúgtak, vagy rossz viszonyban váltatok el, akkor természetes, hogy az utolsó napokban már semmit sem akarsz csinálni, és nem érdekel, hogy mit szól ehhez a főnököd.
Bár nyilván ez attól is függ, hogy milyen helyen dolgozol, nyilván.
Egy ilyen kávézgatós, cigizgetős, aktatologatós himihumi munkahelyen ezt meg lehet csinálni, de ha pl. műtősorvos, BKV sofőr, ápolónő vagy ilyesmi vagy, akkor azért nem annyira ajánlott.
" hogy már holnap reggel lapátra tesznek, te kis munkakerülő. "
Ja. lassan 30 napja nem tettek de majd az utolsó 3ra tesznek. Hát tőlem.
Állok elébe.
Többet kapok az új helyen a semmire, nulla munkával mint itt egy hét alatt kapnék valós munkával.
"Ha úgy jössz el egy munkahelyről, hogy kirúgtak, "
Nem úgy jövök el. Én mondtam fel.
ez h 50e ret kapsz mert belépsz a helyet minősíti😂😂😂😂
azt jelenti h a kutya nem megy oda dolgozni mert 1 szar hely..normális helyen nincs belépési bónusz csak a szar helyeket
Én mondjuk egy nagy multinál nettó 450 belépési bónuszt kaptam.
De biztos szar hely lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!