A napi munkám nem tölti ki a napi munkaidőmet. Ilyenkor mit szoktatok csinálni?
3 hónapja dolgozom egy új helyen, és rendszeres hogy csak napi 2-3 óra munkám van, de napi 9 órában itt kell lennem.
Mivel angol tanfolyamra járok, ezért azt szoktam tanulgatni, vagy a házit csinálni, de az a baj, hogy open office az egész, így kb mindenki rálát a másik monitorára. A céges laptopon szoktam csinálni a házit, minimum fényerővel, így nem látszik annyira. Viszont kezd kicsit fura lenni az egész. Egyrészt az angollal sem tudom mindig kitölteni az egész munkaidőt, olyankor már csak olvasgatok neten, vagy épp gyakorizok. Lehet amúgy, hogy más örülne ilyen helynek, az elején én is élveztem kicsit mennyire "laza", de már valahogy nem tetszik annyira. A délutánok olyan brutál lassan telnek el, hogy az hihetetlen. Kb percenként az órát nézem, és konstatálom hogy nem telik az idő.
Másoktól sem tudok munkát kérni, mert akiknek nagyon sok dolguk van, az teljesen másik terület, amihez egyáltalán nem értek.
Voltatok már ilyen helyzetben?
Szoktam szólni főnöknek, hogy kész a munka adhat másik feladatot.
Kollégákkal beszélgetek, aki kapható rá megkérem mutassa meg min dolgozik.
Internetezek, tanulok, könyvet olvasok, meglocsolom irodai növényeket, átmosom a kévautomatát.
Nagy irodában dolgozom így elég sokan látják mikor nincs munkám.
Ilyenkor bárki hozhat feladatot, nem fogom elküldeni.
Szia... f43...
Az irasodbol nem derul ki mit kell csinalnod a munkahelyeden .. mennyi ideje vagy ott .. mennyi a kb kereseted milyen profilja cegnek? stb..
3 honapot olyan helyen dolgoztam h keves volt az ido tul sok a feladat a fonok inkabb maximalista volt es lenezte a lustakat... en mar orulnek ilyen lebecolos munkanak de az anyagi igenyeimet csak aktiv munkakkal tudom fejleszteni ... ott ritkan tudtam pihengetni de ha volt ilyen neki alltam elokeszitesnek rendezkedesnek takaritasnak kuka kihordas amik maskor terhek lettek volna.. es szerveztem a munkat olyan amator dedosnak tuno adminisztracioval es masoknak is besegitettem... jegyzetelgettem mikor mi tortenik hogyan fejlodtem hogy tudnek hatekonyabbb lenni szerszamok eszkozok keresevel.. miket beszelgettem kollegakkal.. mit csinalnek ha eloleptetnenek.. radiot hallgattam dalolasztam inteztem az ugyeimet stb nap mint nap faradtan doltem le es jol esett hetvegen kirandulgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!