Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bolti eladóként lehet műkörmöm?

Bolti eladóként lehet műkörmöm?

Figyelt kérdés
Volt aki azt mondta, hogy le kell szedetni de ismerek olyat is aki boltban dolgozott és elég hosszú műkörme volt. Nekem sokkal rövidebb meg szolidabb is de nem tudom, hogy ez megengedett-e.
2022. máj. 26. 14:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem simán. Sőt, én még olyanról is hallottam, ahol kifejezetten elvárás volt, mert a főnök szerint ez "alap" egy nőnél, aki csak így lehet csinos és vonzó. Mondjuk ez se feltétlenül a legjobb hozzáállás, de na...
2022. máj. 27. 08:29
 12/12 A kérdező kommentje:

Az én esetemben Sparról lenne szó és kasszás munka. Igazából csak diákmunka, szóval nem az itt kapott fizetés fogja meghatározni hogy lesz-e pénzem műkörömre vagy sem(mármint az egyik válaszolóra reflektálva)

Az eddigi válaszokat köszönöm szépen!

2022. máj. 27. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!