Dolgoznál e 24/48ban?
Figyelt kérdés
Milyen tapasztalatod van ebben a munkarendben és meddig dolgoztál így?2022. máj. 24. 21:09
11/15 anonim válasza:
Én nem, de tesómnak ilyesmi a munkarendje, neki egyelőre jó, mellette tanul, fejleszti magát, fusizik.
12/15 anonim válasza:
Nekem ez kényelmes lenne, vállalnám.
13/15 anonim válasza:
Nem, mivel ez tul sok ora egy honapra.
Viszont tobb mint 10 evet dolgoztam 24/72 programmal. Kenyelmes, nem utalod meg a mindennapos munkabajarast.
(Igaz mi a 24-bol min 6 orat aludtunk, szoval lehet az en valaszom nem korrekt.)
14/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen fizetést kapnék. A jelenlegi béremnek a másfélszereséért simán bevállalnám ezt a munkarendet.
15/15 anonim válasza:
Ismetősöm kazánfűtőként dolgozott így. Alapjában véve jól elvolt, mert egy óra hosszából átlagban kb. 10 percet kellett munkával töltenie. Azonkívül olvashatott, meg hallgathatta a rádiót vagy a magával vitt zenét (Kb. 20 éve volt. Akkor még az internet csak bontogatta a szárnyait, tehát nem volt az, hogy nála az okosteló vagy beviszi a laptopot). Másik ismerősöm hasonlóan volt portásként.
Én el tudnék így lenni, ha tényleg ennyi volna munkaidő alatt a szabadidőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!