Ez azt jelenti, hogy kereshetem az új munkát?
Kiszállítással foglalkozó kis cégnél dolgozok, emberhiánnyal küzdünk, 10 sofőrnek kéne lennie, 7-en vagyunk, és senki nem akar idejönni dolgozni.
Régóta itt vagyok, úgy ahogy szeretem is, de érezni a 3 ember hiányát a munkában, azaz rengeteg a cím.
A fizetés sem kiemelkedő, el van belőle az ember, de hasonló cégeknél többet fizetnek valamivel, csak nekem ez van közel meg megszokásból vagyok itt.
8 év alatt egyszer büntettek meg parkolásért, amit a főnök kifizetett (ez kb 8 éve volt).
Persze a kapott 3 pont az én jogosítványomra ment, de már elévült rég szóval nem izgat.
A cég minden ügyféllel úgy szerződik, hogy kötelező biztosítani a rakodási területet az üzlet előtt (ez benne van a szerződésben).
Nyilván ez a címek 80%-ánál nincs meg, vagy odaírja megjegyzésbe, hogy "a sofőr az üzlet előtti fizetős parkolóban tud parkolni".
Ezzel ő úgy gondolja, hogy teljesíti a szerződésben leírtakat. Amivel nincs is baj, mert céges telefonról fizetném a parkolást, a bökkenő, hogy kihalálos alapon lehet parkolóhelyet találni, magyarul nem tudsz megállni csak szabálytalanul már ha leakarod adni az árút, és nem reggeltől estig körözés a célod.
Ha 10 címem van akkor 8x fix hogy szabálytalanul kell leparkolnom.
Most emelt fizetést a főnök, de még így se lenne az igazi, viszont mutyizik is mert ilyen bullshit dumával senki nem annyit kapott mint amit ígért.
A kérdésem lényege, hogy engem 8 év után tegnap megint lefüleltek, most 30k-val, egy olyan címen ahol lehetetlen megállni.
Nem izgatott, ma odaadtam a főnöknek, hogy rendezni kéne a csekket. (pontot szerencsére nem kaptam)
Erre mondja, hogy ő kifizeti most, de egy vagy két részletben vonja majd le a fizetésemből?
Hát mondom, egybe is levonhatod, meg kettőbe is, de akkor attól a naptól ahogy levontad a felmondási időmet is számolhatod.
Erre azt válaszolta, hogy "úgy lesz ahogy szeretnéd".
Elmondtam neki, hogy nem gondolja, hogy én fogom ezeket is fizetni mikor nem lehet sehol sem normálisan leparkolni a városban, ráadásul én hajlandó vagyok akár 100-200 méterről is pakolni ha úgy szabályosan tudok állni, csak erre sokszor esélyem sincs.
Illetve hozzátettem, hogy 50k fizetésemelés volt, még 30-al többet se kaptam ehhez képest, és akkor ha napi 8x büntetnének meg még én fizetnék, hogy itt dolgozhatok.
Végighallgatott, azt mondta, hogy "köszönöm hogy elmondtad" és ezzel ment mindenki a dolgára, de persze érezni lehetett rajta a sértődöttséget.
Szerintem nem engedheti meg magának, hogy bárkit is "elengedjen" és ha mondhatok ilyet akkor főleg nem azt, hogy engem, vagy legalábbis nem 30 ezer forintért.
Meg a zsebében sem akarok turkálni, de tudom és látom rajta, hogy ő elképesztően jól keres, főleg hogy a 7 ember végzi a 10 munkáját, és ő a 10 után veszi fel a pénzt.
Senki nem akar idejönni dolgozni.
Viszont ebből én most nem tudom eldönteni, hogy mire gondolt?
"Úgy lesz ahogy szeretnéd".
Fizetéskor nyilván kiderül, de szerintetek?
Akkor mondok fel, ha levonja a pénzt.
Meglepődnék ha neki ez megérne 30 ezret, de legalább nem kéne örlődnöm rajta hogy váltsak e vagy ne mert akkor így megvan oldva :)
Mit akarok?
Hogy hülyék ne válaszoljanak a kérdésemre, de már késő.
Most
mért a kérdező a hibás? 😀
Ne legyetek már ennyire idióták
Amúgy szerintem nem fog neked felmondani
Elég zsugori főnök lehet
inkább orulne h van ott egy ember fixen
várd meg a fizetést ha levonja akkor nem mész többet, majd akkor megtapasztalja ő ha nem marad ott senki vagy csődbe megy.
Te el tudsz majd helyezkedni máshol is, fuvarozókat keresnek sok helyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!