Aki már most kivette az éves összes szabiját, az akkor evidensen az évben többet 1 napra el nem mehet? max fizetetlenre?
Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 13:37
11/20 anonim válasza:
#6: ugye nem te vagy a legélesebb kés a fiókban?????
61. fejezet, 126. paragrafusban tárgyalja a témát.
Jó kis öntököndöfést csináltál.... :-D
12/20 anonim válasza:
ooops, a #9 már megelőzött. :)
13/20 anonim válasza:
Kérdező, betegség, baleset még közbejöhet, azt nem lehet tervezni, egyébként van olyan szabadságom, amit már kiírtam hónapokkal előre, illetve tőlünk kérték év elején, hogy tervezzük meg az éves szabadságainkat 7 nap kivételével, a többit a terv alapján hagyják jóvá. Legalábbis elméletileg, a gyakorlatban más a jellemző.
14/20 anonim válasza:
A szabit arányosan kell elosztani. Olyanról életemben nem hallottam, hogy egybe ki lehet venni az egészet.
15/20 anonim válasza:
"Olyanról életemben nem hallottam, hogy egybe ki lehet venni az egészet."
A kérdező nem is írt ilyet, ő annyit írt mostanra kivette az egészet.
Május vége van. Ha minden hónapban kivesz valaki 5 napot, akkor 5x5 = 25 nap durván el is fogyott az éves szabi.
mellesleg nekem 28 napom van és abból 22 hiányzik máris.
6 napom van az évre.
17/20 anonim válasza:
#6: Atyaúristen mekkora beégés. :D
18/20 anonim válasza:
Kérdező, nem evidens egyáltalán, a munkáltató dönthet úgy hogy ad plusz napokat. Nyilván nem gyakori, de nem is teljesen kizárt.
19/20 anonim válasza:
Alapítványi iskolás húgyagyú, szokás szerint két fiókkal egyszerre.
20/20 anonim válasza:
A beegett öntököndöfő is ő?
Jól elhúzta innen a csíkot... 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!