Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hány nyelvvizsga ér fel egy...

Hány nyelvvizsga ér fel egy diplomával a munkaerőpiacon?

Figyelt kérdés
Szeretnék jó állást, de nem bírtam az egyetemet. Most csak angol középfokúm van.

2022. máj. 20. 11:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
10-nél a pont! :)
2022. máj. 20. 13:23
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Nálam meg a vessző! :D
2022. máj. 20. 13:27
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
Orvos nem lehetsz akkor sem, ha a világ összes nyelvén anyanyelvi szinten beszélsz, de nincs orvosi diplomád.
2022. máj. 20. 13:37
 14/21 anonim ***** válasza:
94%
1 felsőfokú nyelvvizsga is már bejuttathat olyan helyekre, ahova más diplomával sem kerül be, ha szerencséd van. Ha nincs szerencséd, nem találod meg a lehetőségeket, akkor diplomával sem sikerül.
2022. máj. 20. 13:41
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Azt vágod kérdező, hogy az "akarok egy jó állást" nem úgy megy, hogy jaj, elvégzem az egyetemet, ez is megvan, kapok valami zsíros állást most akkor és megvan az életem. Ugyanúgy elég keményen dolgoznod kell és használnod a megszerzett tudásod.
2022. máj. 20. 13:43
 16/21 anonim ***** válasza:
70%

Mit gondolsz ha egy cégnek diplomás villamosmérnök kell de neked nincs akkor megelégszenek azzal hogy tudsz angolul és németül beszélni??Majd az angoloddal kikeresed neten hogyan kell termelőgépeket megtervezni,fenntartani?

Egyik sem helyettesíti a másikat.

2022. máj. 20. 15:40
 17/21 A kérdező kommentje:
Elég egyértelműnek hittem, hogy nem orvos, vagy mérnök akarok lenni diploma nélkül, ezért nem éreztem szükségesnek külön kihangsúlyozni. Elnézést ezért a mulasztásomért azoktól, akiknek ez nem volt világos! Az ő kedvükért: nyilvánvalóan olyan (főleg irodai) munkára gondoltam, amihez szeretnek képzett embereket felvenni, de igazából a munka elvégzéséhez nem szükséges a diploma. A pontosított kérdésem az, hogy egy ilyen helyzetben mely tényezők dönthetik egy több nyelvvizsgával rendelkező, de nem diplomás egyén felé a mérleget. Remélem, így mindenki érti.
2022. máj. 20. 18:08
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
SSC-k mindig keresnek nyelveket beszélő embereket. Nem is a nyelvvizsga fontos, hanem maga a nyelvtudás. De ha csak 2 nyelven akarsz megtanulni felsőfokon, az is sokkal tovább tart, mint egyetlen diplomát szerezni.
2022. máj. 20. 18:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen ügyfélszolgálat, ahol külföldiekkel kell kommunikálni, tipikusan nem diplomás munkakör. Az más kérdés, hogy te mennyire bírod az ilyeneket, mert elég stresszes is lehet.

Egyébként nem minden szakmához kell diploma, miért csak ebben gondolkodsz, hogy diploma vagy nyelvek?

2022. máj. 20. 18:41
 20/21 A kérdező kommentje:
Mert tehetségtelen vagyok a kétkezi munkához. Végeztem szakmát, de nem értek hozzá. Az egyetemmel nem az idő a bajom, hanem a sok stressz, meg a többi diák. A nyelvvizsgára lehet egyedül készülni és csak a lényeges dolgokkal foglalkozni. Meg ez legalább tényleg érdekel, szívesen foglalkozom vele. Köszi az utolsó kettőnek!
2022. máj. 20. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!