Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy bírjátok az egésznapos...

Hogy bírjátok az egésznapos műszakot vendéglátásban?

Figyelt kérdés
Vendéglátóztam már 5 évet, de ott maximum 12 órázni kellett, és azt se mindnen munkanapon. Ahol most dolgozom, itt csak 13,5 órás műszakok vannak, nemrég kezdtem. Jó a csapat meg a fizetés legalább, de nap végére fáj mindenem, illetve néha nagyon lassan telik az idő. Plusz azzal van még problémám, hogy másnap is reggel kell kelnem, viszont nem érek haza "időben", hogy a zuhanyzással, egyebekkel együtt eleget tudjak aludni, hogy kipihenjem magam. Tippek, tanácsok?

2022. máj. 20. 08:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ki néz le és gondol pótolható söpredéknek? Te? Mert akkor ennyiért nem éri meg nekem. A párom, a barátaim, és a családom véleményén kívül másé ilyen formában, ennyire nem érdekel. Miért kell lenézni a vendéglátósokat (vagy egyébként úgy bárkit, aki dolgozik)? Miért gondoljátok azt, hogy teljesen szar a munkánk? Igen, a hosszú órákkal vannak bajaim, de nem csak ebből áll. Van egy munkatársam, ő ezelőtt programozó volt, de utálta, csak a szülei erőltették rá. Most szakács(nak tanul), és imádja, ő mondta, hogy egyáltalán nem bánta meg, hogy váltott.
2022. máj. 21. 10:20
 12/12 anonim válasza:

Őszintén, normális vagy te..? 12 órázni, Mo-n, vendéglátásban? No comment.

Irány Ausztria! ;)

2022. jún. 1. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!