Írjak neki vagy ne?
Annyit beszélgettetek eddig...biztosan nem a semmiről.Gondolatba szedd össze az információkat, amelyeket felhasználhatsz indokként egy randihoz.Pl. ha beszélt bármilyen élménybeszámolóról, bármilyen programról ami kedvel, szeret és jól érezte magát.Legyen az egy kirándulás, vagy csak egy finom fagyi.Sokszor elég a szem elé tenni a dolgokat, és ráharap a másik.Pl. mostanában sokat unatkozol, be vagy punnyadva, szívesen elmennél egyet kirándulni...de nincs kivel. Vagy pl. ennél egy fagyit, de egyedül nincs kedved elmenni.
Ha nyitott feléd akkor valószínű elhív.
Igen, sajnos egyik rossz tulajdonságom, hogy nem szoktam keresni férfit, hiába hiányzik. Sajnos túl nagy a büszkeségem, de most megfogadtam, hogy fogok ezen változtatni!!😊
Köszönöm a válaszaitokat!☺️
Úgy döntöttem ráírok, megkérdezem miújság😄 aztán hátha veszi a lapot. Szurkoljatok🤞🏼
“nem szoktam keresni férfit, hiába hiányzik. Sajnos túl nagy a büszkeségem“
Mi van, ha a másik is így gondolja? Hihetetlen mik vannak…és az a szomorú, hogy rengeteg nő így gondolkozik. De hogy kire meg mire büszkék…még ő maguk sem tudják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!