Ha egy állásba fél év alatt se sikerült embert kapni és most a maradék emberek is mind elmennének erre mit lép egy cég? Megkínálja őket egy emeléssel?
Figyelt kérdés
1 adott feladatkör, jó sok melóval erre volt 5 ember. 1 elment, a munkája a 4re maradt. elment még 1, a munkája a 3ra maradt. Mivel kb lázadoztak már emiatt így a cég keresni kezdett újat, de fél év alatt senkit se talált.
A maradék 3 ember meg tegnap egyszerre adta be a felmondást így senki se marad a feladatkörre. Új ember a láthatáron sincs.
Mit lép erre a cég? Megkínálják a távozókar egy combos béremeléssel hátha maradnak?
2022. máj. 17. 07:59
1/9 anonim válasza:
Nem hiányzol te semmilyen munkahelyről Balázs
3/9 anonim válasza:
Először ünnepelnek, hogy végre eltűnsz onnan, Balázska...
4/9 anonim válasza:
Mi ez a Balázsozás? :) Mintha már máshol is láttam volna. Homályosítsatok fel pls.
5/9 anonim válasza:
Munkaügyi troll itt, a GYIK-en, felismerhető idegesítő, kötekedős stílussal, napi több ilyen jellegű kérdéssel.
6/9 anonim válasza:
#5 Pedig érdekes volt a kérdés, kíváncsi lennék én is, hogy mit lép ilyen helyzetben az ügyvezető.
7/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy ne fogod megtudni, Balázska mindig csak valami kamut ír.
8/9 Shaddark válasza:
Ha valódi a helyzet akkor valószínűleg felkérnek egy munka közvetítő céget aki kidedikál nekik embereket a feladat körökre.
De ki is adhatják a munkát külsős cégnek.
Mondjuk a sztori szerintem is légből kapott, ilyesmi helyzet csak akkor létezik ha a cég olyan munkát végez amire amúgy semmi szükség nincsen.
9/9 anonim válasza:
En tudok ilyet, haverok programozo, aztan valami nagyon otvar kis cegnek dolgozott, a fonok is genya volt, aztan egyszer az egesz brigad, mind az ot ember felmondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!