Ilyenek illene köszönünk egymásnak?
Figyelt kérdés
Nagyon tág értelemben egy helyen dolgoztunk(kereskeldelem). Elég sokszor jövünk egy busszal is, vele és más kollégáival , szóval latásból ismerjük egymást nagyvonalakban. Nem köszöntünk még sosem egymásnak,mert amúgy sosem beszéltünk még.
Néha volt olyan szituáció, hogy állok a buszmegben , jön rá nézek és hirtelen olyan mintha köszönni akarna aztán mégsem, és én is így. Tök gáz.
2022. máj. 16. 21:52
2/10 anonim válasza:
Én ilyenkor szoktam köszönni vagy biccentek egyet, esetleg rámosolygok.
3/10 anonim válasza:
Ez olyan, mint az érettségi.
Ha van senkit nem érdekel, ha nincs mindenki hiányolja.
4/10 A kérdező kommentje:
Azért nem köszönök mert végülis egy idegen.Igaz sokszor látom, gondolok ő is engem,ee nincs úgy "ok" arra, hogy köszönjek neki.😬
2022. máj. 16. 22:15
5/10 anonim válasza:
Amikor pécsről jártam busszal kaposvárra dolgozni, mindig köszöntünk egymásnak a "sorstársakkal", pedig idegenek voltunk, sosem beszéltünk.
6/10 anonim válasza:
Persze hogy elég ok rá, köszönj rá. Én köszönök a buszvezetőnek is, meg ha lemegyek a metroba a lépcső tetején lévő bkv-ellenőrnek, a boltban az ajtóban lévő biztonsági őrnek, stb. Sokkal jobb így.
7/10 A kérdező kommentje:
Hm.. talán igaz. Viszont így majd' egy év után egyszercsak elkezdenék köszönöm neki nem lenne fura?
2022. máj. 16. 23:05
9/10 anonim válasza:
Hát köszönj. Én olyanoknak köszönök, azt sem tudom, honnan ismerem.
10/10 anonim válasza:
A köszönés semmibe sem kerül. Köszönj, ha nem fogadja, köszönj másnap akkor is, és következő nap újból. Vissza fog köszönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!