Létezik még a Home Office? Illetve mik az előnyei, és hátrányai, mint munkavállalónak?
Nálunk azóta az van, hogy heti 2 napot be kell járni, a többinél viszont nem muszáj, dolgozhatunk itthonról.
Én szeretek itthonról dolgozni, mert csendesebb, nyugodtabb, egy órával tovább aludhatok reggel, kényelmesebb melegítőnadrágban lenni, kisebb dolgokat el tudok közben intézni (pl. beteszem a mosást úgy, hogy akkor járjon le, mikor végzek a munkával vagy este előkészítem a másnapi ebédet, amit napközben már csak be kell tenni a sütőbe és így friss lesz). Én hátrányát nem érzem, de ha valaki nem olyan introvertált, mint én és szereti a társaságot, annak ez lehet egy negatívuma, hogy nem tud munka közben beszélgetni a kollégákkal.
nálunk másfél év 100 % home után bevezették a 2 napos bejárást (szívtam a fogam de még oké) majd a heti 5 napos bejárást 0 HO_val.
Na itt adtam be a felmondást és nem voltam egyedül.
"hogy nem tud munka közben beszélgetni a kollégákkal."
Az milyen hely aho lehet BESZÉLGETNI munka közben? OItt több ember van a kelleténél ha erre jut idő. KI kell szórni párat és majd nem lesz idő beszélgetni.
Volt róla szó, hogy majd be kellene menni újra heti 2-3 napra. Inkább nem vártam meg és én is felmondtam :D
Én megértem mindkét oldalt, volt, amikor szívesebben jártam be, vannak előnyei és hátrányai mindkettő formának.
èn eltörölném ezt a home office f@szságot
igazságtalan az olyan dolgozókkal szemben akiknek a munkájuk miatt nem lehet otthonról dolgozni
meg hát azért nem megerőltető bejárni a munkahelyre, nem is értem sokan miért rinyálnak ezen
Nekem olyan a munkám, hogy van iroda, bemehetek, ha akarok, de ott is csak egyedül lennék. A főnököm több száz kilométerre, a kollégáim szanaszét vannak az országban. Ezért aztán legtöbbször itthonról dolgozok.
Ha reggel nyolc előtt öt percel ébredek fel, leülök a gép elé, és már dolgozok is. Pizsamában. És el se késtem.
Én egyelőre még nem törölném el a home office-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!