Hogyan szerepeljek az interjún, hogy a lehető legjobbat érjem el?
Nagyon kevés interjún voltam eddig, összesen 3x voltam, és jövőhéten lesz egy, ami fontos lenne nekem, nagyon jó lehetőség, és nagyon boldog voltam hogy behívtak.
Vannak valami tippek, hogy a lehető legjobb formámat tudjam hozni?
Nagyon izgulós vagyok, leginkább közvetlen az esemény előtt jön rám a pánik, és ilyenkor kevésbé fog az agyam, könnyebben félre beszélek, de csak a szituáció miatt. Magyarán, az látszik hogy zavart vagyok. Ezt szeretném elkerülni. Tippek, tanácsok?
Úgy menj oda, hogy nem csak ők néznek meg maguknak téged, hanem te is őket, te ugyanúgy "vizsgáztatsz és figyelsz", mint ők. Akár te is mondhatod azt a végén, hogy ez cég neked még sem tetszik.
Ahogy írták előttem: fontos, hogy tájékozódj alaposan a cégről, és írj össze magadnak 3 kérdést, amit feltehetsz nekik.
Amikor interjúztattam, nálam plusz jó pontnak számított, ha a jelentkező tudott kérdezni, mert abból láttam, hogy igenis utánunk nézett és kapiskálja milyen céghez, milyen állásra jelentkezett.
Ne felejtsd el, hogy beszélgetni és tájékozódni mész oda, ez nem egy bírósági tárgyalás, amiben te vagy a vádlott, nyugi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!