Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szóljak,hogy a kolléganőm...

Szóljak,hogy a kolléganőm alkalmatlan a munkára, vagy el fog menni magától is?

Figyelt kérdés

Teherautósofőr vagyok egy elosztó cégnél, én szállítom ki az italokat az üzleteknek és vendéglátóhelyeknek.

Rendszerint ketten dolgozunk, én vezetek, a kolléga pedig a rakodással foglalkozik. Nevetséges módon egy 21éves csajt kaptam segítségnek,aki helyett én kell dolgozzak. Reggelente még elvégzi a dolgát, de délutánra elfárad és panaszkodik,hogy fáj a háta. Az utolsó 1-2 helyen már ki sem száll a teherautóból, egyedül én hordom be az árut. Még csak egy hete van itt, de napról napra pofátlanabb és hidegvérrel végignézi ahogy elvégzem helyette a munkát.

2022. máj. 7. 20:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
12%

Ha nem elvégezhetetlen a munka 1 embernek, akkor adhatnál neki még pár hetet, hogy beleszokjon, beleerősődjön. És persze közben azért mondjad neki, hogy ez két emberes munka. 1 hét az még korai, változhat a hozzáállása, a teherbirása.

Ja és egy 21 éves csajnál azért lehet másra is számítani, később . :)))

2022. máj. 7. 23:20
 12/23 anonim ***** válasza:
24%
Ezenkivúl adhatnál neki ötleteket, hogy hogyan cipeljen a dolgokat, hogy ne fáljon a háta. Mert lehet hogy csak ennyi a gond, hogy nem ért hozzá, és nem megfelelően terheli magát.
2022. máj. 7. 23:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne dolgozz helyette!

Egyertelmu hogy szolnod kenne

2022. máj. 8. 03:07
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Hát legalább az elején csinálja,próbáld meg unszolni jobban a vége felé hátha összeszedi magát.De ha nem használ egyértelműen jelezd a feletteseidnek hogy nem tudja elvégezni a munkát.
2022. máj. 8. 07:43
 15/23 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván ne végezd el a munkáját. De szerintem előbb ezt neki mond, és ha nem változtat, akkor jöhet a főnök.
2022. máj. 8. 07:47
 16/23 anonim ***** válasza:
9%
Nem is tudom.. nem jó csaj, hogy esetleg kössetek vmi egyezséget? ;)
2022. máj. 8. 09:10
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért kemény, hogy a legtöbb ember máris a szexuális hasznot húzna ebből...
2022. máj. 8. 09:58
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

16-os:

ezt ne. Ha bevádol, rosszul jársz.

2022. máj. 8. 12:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát még amúgy is, hát ilyet hogy lehetne kérni. Undorom nem lenne olyannal lefeküdni, aki nem kíván viszont.
2022. máj. 8. 12:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyébként elsősorban ezt neki el kéne mondanod, hogy Te többet nem pakolsz helyette. Ez az ő dolga, elvállalta, akkor csinálja meg. Esetleg az még megoldás, hogy tényleg ha nem tudja mit hogy fogjon, megmutatod neki, hogy hogyan lenne könnyebb.

Lehet, hogy észre sem veszi, vagy azt hiszi szívesen megteszed. Ezért gondolom, hogy ne egyből a főnökhöz fordulj. Ha pedig ezután nem javul a helyzet, akkor lehet a főnök.

Egyébként nem tudom, hogy nőknek miért kell pakolós munkát vállalni, főleg, ha nem bírja.

Nyilván más, amikor nő és meg van hozzá az ereje, fizikuma, energiája, de akinek nincs az ne vállaljon ilyet a saját maga érdekét is tekintve.

2022. máj. 8. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!