Érdemes próbálkozni később? Törődjek bele, hogy nincs több esély? Többi lent..
Neked is ugyanannyi lett volna megkerdezni, h mik az elvarasok. Konnyu visszafele mutogatni, ebbol is latszik, h kerulod a felelossegvallalast.
Tudod mit? Probald meg, jelentkezz meg egyszer.
👍
A történethez hozzátartozik, hogy megijedtem a túl nagy elvárásoktól
Bepánikoltam a feladatok súlyától
Elhamarkodottan döntöttem sajnos.
jóval előtte, konkrétan pár nap elteltével
Tessek! Nyilvan neked ezek egy felelossegteljes ember megnyilvanulasai.
En befejeztem, ez egy meddo "beszelgetes".
Nagyon érdekes, hogy ennyi negatívot írsz a helyről, meg mi mennyire az ő hibájuk, de megbántad és visszamennél...
Nekem az jön le, hogy totál nem vagy tisztában azzal mit szeretnél, eléggé ellentmondásos vagy.
Szerintem ezek után teljesen felesleges erre a helyre gondolnod, engedd el.
Ez teljességgel a te hibád volt, mivel pár nap után lelépni valahonnét nonszensz.
Nyilván valóan a cég sem lehet túl jó, ha ennyire nem mondtak semmit előre, de azért ha már ők ilyenek, te is informálódhattál volna, hogy még is mit vállalnál el mielőtt aláírsz.
Próidő meg pont ezért van, nem próbanap... Fogd fel tanulópénznek és lépj tovább, mert ugyan itt eléggé beégtél, de felhasználhatod ezt a jövőben, hogy nem pár nap után kell beijedni, mert van azért időd még a próbaidő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!