PCOS-el termeszetes uton lehet teherbe esni? Erdemes ezzel probalkozni vagy egybol orvoshoz, segitseget kerni inkabb? Igaz hogy a pcos-sel idovel romlik a teherbeesési esély?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 26. 22:58
1/8 anonim válasza:
Nem jellemző, mivel nincs tüszőrepedés. Érik, érik, aztán cisztává alakul. Persze előfordulhat, hogy 1-1 hónapban mégis megreped, de ez nyilván jelentősen ront az esélyeken. Orvos tud segíteni, lehet, hogy egy sima stimuláció (amiben uyge az ember kap tüszőérlelő és repesztő hormonokat) is eredényt hoz.
2/8 anonim válasza:
Első butaságot ír. Ha nincs más probléma, akkor a 3as kezelés 3-12 hónapon belül eredménythoz. De azt tudd, hogy a pcost okozó ir-t egész életedben kezelned kell.
3/8 anonim válasza:
Köszönöm, de nem írtam butaságot, a saját esetemet írtam le, a hármas kezelés mitsem ért. Sok sorstással ismerkedtem meg, az esetem messze nem egyedi, de nyilván nem végeztem reprezentatív kutatást a témában. Reméljük, a kérdező könnyebb eset.
4/8 anonim válasza:
Akkor valószínűleg nem megfelelően volt beállítva. Az estek 90%ban használ. Kezeltetlen pcosel stimulálni pedig életveszélyes.
5/8 anonim válasza:
Szia! Nem igaz, hogy romlik! Nekem csak fogynom kellett, minden rendeződött magától, 38 évesen ikreim lettek, természetes szüléssel, most pedig a harmadikkal vagyok 33 hetes :) ja, és 41 éves vagyok, fitt vagyok, jól vagyok! Van akinek kell gyógyszer, de nem biztos, egyáltalán nem, mindent ki kell próbálni, és a leglényegesebb a támogató környezet, és Te is higgy, amúgy is, ha hívő vagy, érdemes imádkozni, az is segít!
6/8 A kérdező kommentje:
Az inofolic mennyit hasznalt?
2018. ápr. 27. 08:02
7/8 anonim válasza:
PCOSem van enyhe IRel és van ovulációm minden hónapban, de nem sikerült, így most csinálom a 3as kezelést.
8/8 anonim válasza:
PCOS/IR sorstárs vagyok,sose volt normális mensim a kezelések ellenére sem. A fog.gátlót 2013.03.05.-én abbahagytam onnantól kezdve nincs mensim,kislányom 2013 szeptemberébe megfogant. Lehet nagyon szerencsés vagyok és ez nagyon ritka de nekem mégis sikerült. Azóta kétszer volt mensim mióta megszületett a kislányom. Ez 2014.07.04-én volt Esély van,csak nem túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!