Melyik volt a legfárasztóbb/legrosszabb munkád eddig?
Figyelt kérdés
Hány órában, mit csináltál, legalább méltányosan honorálták e?2022. ápr. 28. 17:59
21/30 anonim válasza:
20-as voltam: lemaradt, hogy 8 órás munka volt, ami hívástól és előzetes rendszerfrissítésektl függően lehetett 8 és negyed vagy 9 óra is.
22/30 anonim válasza:
Ismét 20, még ez lemaradt: én ettől a melótól refluxos lettem és az idegeim is tropára mentek, és konkrétan 5 hónapon keresztül úgy éltem túl a napokat, hogy számoltam az órákat, benne a perceket, mennyi van még hátra a napból...
23/30 anonim válasza:
Gyári összeszerelés
Örülök hogy megszabadultam onnan,annyi megkeseredett,irigy nőt amennyi ott volt... hányinger
2 műszakba voltam 8 órába 120-ert
Ha bementem szombaton akkor megvolt a 130 😂
24/30 anonim válasza:
Szállodai szobalány, 7 és fél órában bejelentve, többnyire 12-13-ban dolgozni, sokszor egyetlen szünettel.
26/30 anonim válasza:
Jo regi kerdes ez is, de azert dobok ide egy par szot.
22 Evesen, karpitos cegnel. Ez elott 3 evig dolgoztam egy hasonlo helyen, koltozes miatt valtottam. Na, en ket het alatt megkaptam hogy nem tudok semmit, attol fuggetlenul hogy mindenkit ki kellett oktatni hogy rosszul csinaljak, es gyenge lesz ugy a munkajuk:D 8 Oraba dolgoztam +1 ora ebedszunet szoval 9 orat voltam bent, fizu 3 ev tapasztalathoz kepest egy eleg silany 210.000 Ft volt, semmi juttatassal. Nem akartak bejelenteni, es folyamatos igergetesek mentek, 3 honapig dolgoztam ott.
27/30 anonim válasza:
A győri katasztrófavédelem humánon. Annyi rosszindulatú hülye p*csát egy helyen még nem láttam...
28/30 anonim válasza:
Nem a legfárasztóbb munkáim voltak a legrosszabb munkáim. Dolgoztam gyorsétteremben, fesztiválon pultosként, balatoni büfében szintén pultban, ezek mind farasztoak voltak, főleg a hosszú munkaidő és a nonstop állás miatt, de ezeket ettől függetlenül szerettem. Messze a legrosszabb munkám az irodai munka volt, állami cégnél, közalkalmazottként. Mindenkori bérminimum volt a fizetés, a munka mennyisége változó, ez volt benne a legrosszabb: néha ki sem láttam a melóból és már jojózott a szemem, máskor hetekig napi 1-2 óra tényleges munkám volt, a maradék 6-7 órában tulajdonképpen csak készenlétben kellett állnom, hátha csörög a telefon, hátha bejön egy e-mail, de amúgy csak imitaltam a munkát. Én ezt nagyon utáltam, végtelen hosszúságú volt egy nap, total értelmetlen időtöltés, gyakran teljesen egyedül voltam az egész épületben. Olyankor mondjuk legalább tudtam valami szórakoztató csinálni, de ha már volt bent más is, akkor ezt sem lehetett.
29/30 anonim válasza:
Mosogatás 12 órában, szünet nélkül. Enni sem tudtam. Majdnem elájultam.:(
30/30 anonim válasza:
2006os nyäri szezon Bajororszägban. Kijöttem 110kilosan mäjusban hazamentem novemberben 58 kilosan... de fiatal voltam es kellett a penz...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!