Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik volt a legfárasztóbb/le...

Melyik volt a legfárasztóbb/legrosszabb munkád eddig?

Figyelt kérdés
Hány órában, mit csináltál, legalább méltányosan honorálták e?

2022. ápr. 28. 17:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Diákmeló gyártócégnél, 12 órás álló munka gyártósoron, de már reggel 5kor buszon ültem, este hétkor értem haza.

Ha gépsor átálláskor )2-3 óránként 5 perc) leültél, jött a főnök és leordított, hogy állj fel, tilos leülni.

2022. ápr. 28. 19:45
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
11 vagyok, ja és csak a kijelölt pisiszünetben lehetett wc-re menni (2x20 perc kajaszünet+2x5 perc szünet) ha ezen felül mentél ki, mert nagyon kellet wc-re menni vagy inni, úgy tettek, mintha hatalmas szívességet tennének, hogy kimehetsz, a bunkóbbak meg ki se engedtek, főleg ha"csak"szomjas voltál.
2022. ápr. 28. 19:51
 13/30 anonim ***** válasza:
97%
Lemarad, hogy napi 6000et kerestem, de ez 15 éve volt.
2022. ápr. 28. 19:52
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Falat kellett kaparni pontosabban a festéket+ glettet aztán vakolatot. A megrendelő azt kérte, hogy ne nagyon használjunk szerszámot mert megsérül a tégla és beton így fabotokkal plusz a kezünkkel, körmünkkel kellett a falat kaparni. Mikor végeztünk azt mondta hogy van egy ágy amibe belekell feküdnünk , hogy megnézzük még jó e a rugó benne és a matrac. Mondtuk jó , azóta is benne fekszem. Mélyedés van a matracon, porlik szét az egész de hát az ilyen egy ft-ot sem ér mint én.
2022. ápr. 28. 20:40
 15/30 A kérdező kommentje:
14-es te is értékes vagy! Próbálj jobb melót találni, tanulj, sose add fel!
2022. ápr. 28. 20:49
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Pultoskent dolgoztam 14 orat es a munkatarsaim elegge kikozositettek. Nem volt tul jo hogy senki sem szolt hozzam 14 oran keresztul.
2022. ápr. 28. 20:49
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Újabb pont a vendéglátásnak :D
2022. ápr. 28. 20:53
 18/30 Isti22 ***** válasza:
100%

Szintén vendéglátás. És most ragozhatnám, hogy alacsony jövedelem, az is zsebbe, elvárt túlóra, rossz munkakörülmények... stb., de igazából még az is elviselhető lett volna, ha a vezetés és a kollégák normálisak.

12-13 órában (heti 4-5 napot) voltam üzemi konyhán, mosogattam és az étkészlettel meg hasonlókkal bíbelődtem, holott irodai munkára vettek fel :D

A fizetés 10-20%-kal elmaradt az átlagfizetéstől, de ez nem volt annyira rossz, csak sajnos zsebbe ment.

2022. ápr. 28. 21:57
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Óvódában dolgozom, Borsodban. Írjak még többet, vagy ennyi elég?
2022. ápr. 29. 06:50
 20/30 anonim ***** válasza:
97%

Az eddigi leírtak alapján utólag nem is tűnik olyan rossznak, hálás is lettem picit a sorsnak.

Egy időben, amikor nem volt más munka és éppen lakást kerestem, kellett a hitelképességhez a fix munka, külföldi cég telefonos helpdeskjén dolgoztam. Napi 8 óra, hol reggel 5-től is (éjszaka szerencsére nem volt), napi 3X5 perc kis szünet, 30 perc ebédidő, stressz, stresszes kollegák, hajtás, sokszor trágár, üvöltöző ügyfelek, megoldhatatlan problémák, alázás az ügyfelek részéről.

(Aki dolgozott már ügyfélszolgálaton tudja, hogy ilyenkor nem védheted meg magadat... szépen kell válaszolni az ügyfélnek, akkor is, ha elküld az anyjába éppen, mindig bazsajgónak és alázatosnak kell lenni, mert ő Az Ügyfél.)

Minden perced logolva volt, ha 2 perccel később értél vissza (pl. wc-ről vírusos megbetegedés miatt sz.rul voltál vagy ebédszünetől, mert mondjuk beradagtál a liftbe), akkor a csoportvezető elkezdett ordítani veled, hogy ezt hogy képzeled. És közben elmélyedős feladatok is voltak, amit percenként megszakított egy hívás. Ja igen, a hívások, munkakezdésre már legyél online, de ezért kapcsolj gépet be negyed órával előtte, ha esetleg updatelne a rendszer. És ha mondjuk 16 óráig dolgoztál, pontban 16.00-kor jelentkezhettél ki a vonalből, ami annyit jelentett, hogyha 15.59-kor beesett egy 30 perces hívás, akkor maradj még fél órát... (ezt lecsúsztathattad utólag, de akkor is, nekem mondjuk be voltak táblázva az estéim).

De kihúztam, meglett a lakás, utána léptem is...

2022. ápr. 29. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!