Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy 400-as bruttó olyan bér...

Egy 400-as bruttó olyan bér amiért a dolgozók zöme, 80-90%-a a seggét a földbe verné örömében, mert esélye sincs soha az életben ekkora bérre?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 16:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"Aha ja. Bankszámlám érdekel? "

Abszolúte nem érdekel. azt kamutol össze amit akarsz.

ja. A havi munkabéremről és banki egyenlegemreől szóló sms-értesítő érdekel?

Tessék:

[link]

Na ennnyire érdekel.

Kérsz netbankos fotót is? Kaphatsz.

Kérsz kinyomtatott egyenlegközlőt? Tetszőleges tartalommal a Zorbán nevére kiállítva? Kaphatsz.

Csak MINEK?

2022. ápr. 28. 20:20
 12/22 anonim ***** válasza:
53%
0 mer tobbet keresek? XD Ajanlom a vendeglatast 😀 napi 30ezrek lazan + ingyen kaja, pia. Kolteni se kell melonap csak dol a le
2022. ápr. 28. 20:30
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
#11 igen igen, mindenki kamuzik, csak te vagy helikopter.:D:D hagyjad már magad. Kit érdekel mit hiszel el, meg mit nem, attól még én szegényebb nem leszek.😘 Erről ennyit. Senkit nem érdekelt a szánalmas bruttó 400 ezred se, itt kezdődik a probléma.
2022. ápr. 28. 20:51
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
Érdekes hogy itt mindenki milliókat keres. Kérdező hagyd rájuk. Csak a saját nyomoruk elviselhetőbb ha kamuznak.
2022. ápr. 28. 22:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Vidéken egész jó fizetésnek számít, Budapesten már kevésbé.

Itt a Tescoba is megvan a bruttó 350-400 ezert Ft. Ha nem hiszed, nézz fel a karrier oldalukra, a legtöbb állásnál odaírják mennyi fizetésre számíthatsz.

De Pl a Lidl-be is megadják a bruttó 400-at.

2022. ápr. 28. 22:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Autoalkatreszes ceg, mar a brutto 500-at is megadja. Nyilvan a diplomasok nagy resze nem fog fizikai melokat elvallalni. De ha nem ragaszkodik valaki egy konkret szakmahoz, ki lehet fogni jo fizeteseket. A brutto 400 az olyan, hogy annyiert talan elvallalom a melot, ha amugy szimpatikus. (Nalunk is annyi volt, masfel eve, amikor kezdtem, azota ketszer volt emeles, igy mar 500.)
2022. ápr. 29. 04:44
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaah most nezem h brutto 😅 ugy vegkepp keves
2022. ápr. 29. 06:49
 18/22 anonim ***** válasza:

14-es igen, rettenetesen nyomorgok a millióimmal a számlámon.😢 Az a baj, hogy a magadfajta olcsójánosok magukból indulnak ki, ezért mivel ti hazudtok éjjel-nappal, másra is ezt vetítitek ki. Plusz akinek van pénze, arra rettenet irigyek is vagytok, mert nálatok a pénztárca az üres ugyebár, úgyhogy hogy elviselhetőbb legyen a sz.réletetek, azzal vigasztalódtok, hogy másnak sincs pénze.🤣 Szép álmodozást nektek.

Bruttó 400 ezer Budapesten semmi, az átlagbér több ennél.

2022. ápr. 29. 10:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Bruttó 400 (nettó 266) jelenleg olyan bér amiből azért meg lehet lenni de nem fogok tőle hasraesni.

Nezzük mi a kiadási oldal:

Lakás ahol a (válófélben lévő) feleségem lakik a gyerekekkel (sajátom a lakas) rezsije 60-80e/hó (nem spórolnak mert én fizetem)

Másik lakásom rezsije ahol lakom: 20-25/hó

Lakáshitel :30e/hó

Másik B hitel: 90e/hó

Személyi kölcsön: 10e/hó, ezt mondjuk végtörleszthetném 1-2 hónap alatt

Ez eddig minimum 210e.

Kaja? Bérlet?

Autót most adtam el pár napja.

Bérem egyébként bruttó 360+40e pótlék =pont bruttó 400, cafeteria 10e ft

Van maszekolós helyem innen most áprilisban van még bruttó 200, májusra már 5 (fél)napom be van írva =bruttó 105... Aztán majd lesz még ha lesz... Muszáj mindig pluszba melózni, minél jobban tudjam csökkenteni B hitelt.

Nettó 400 alatt nem szeretek keresni mert egyszerűen nem fogok kijönni

30/F

2022. ápr. 29. 15:41
 20/22 A kérdező kommentje:

"rettenetesen nyomorgok a millióimmal a számlámon"

Nekem is vannak millióim a számláimon + itthon is kp-ban..

Olyan jó 15 milliót össze lehet gereblyézni. ÉÉSS???

Ennek mi köze ahhoz hogy bruttó 260-at keresek?

Elárulod? Na halljam??

Attól hogy millióim vannak amihez nem akarok 5 ft erejéig se hozzányúlni még ugyanúgy szarul keresek!

NA VÁROM A VÁLASZT!

2022. ápr. 29. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!