Egy 400-as bruttó olyan bér amiért a dolgozók zöme, 80-90%-a a seggét a földbe verné örömében, mert esélye sincs soha az életben ekkora bérre?
"Aha ja. Bankszámlám érdekel? "
Abszolúte nem érdekel. azt kamutol össze amit akarsz.
ja. A havi munkabéremről és banki egyenlegemreől szóló sms-értesítő érdekel?
Tessék:
Na ennnyire érdekel.
Kérsz netbankos fotót is? Kaphatsz.
Kérsz kinyomtatott egyenlegközlőt? Tetszőleges tartalommal a Zorbán nevére kiállítva? Kaphatsz.
Csak MINEK?
Vidéken egész jó fizetésnek számít, Budapesten már kevésbé.
Itt a Tescoba is megvan a bruttó 350-400 ezert Ft. Ha nem hiszed, nézz fel a karrier oldalukra, a legtöbb állásnál odaírják mennyi fizetésre számíthatsz.
De Pl a Lidl-be is megadják a bruttó 400-at.
14-es igen, rettenetesen nyomorgok a millióimmal a számlámon.😢 Az a baj, hogy a magadfajta olcsójánosok magukból indulnak ki, ezért mivel ti hazudtok éjjel-nappal, másra is ezt vetítitek ki. Plusz akinek van pénze, arra rettenet irigyek is vagytok, mert nálatok a pénztárca az üres ugyebár, úgyhogy hogy elviselhetőbb legyen a sz.réletetek, azzal vigasztalódtok, hogy másnak sincs pénze.🤣 Szép álmodozást nektek.
Bruttó 400 ezer Budapesten semmi, az átlagbér több ennél.
Bruttó 400 (nettó 266) jelenleg olyan bér amiből azért meg lehet lenni de nem fogok tőle hasraesni.
Nezzük mi a kiadási oldal:
Lakás ahol a (válófélben lévő) feleségem lakik a gyerekekkel (sajátom a lakas) rezsije 60-80e/hó (nem spórolnak mert én fizetem)
Másik lakásom rezsije ahol lakom: 20-25/hó
Lakáshitel :30e/hó
Másik B hitel: 90e/hó
Személyi kölcsön: 10e/hó, ezt mondjuk végtörleszthetném 1-2 hónap alatt
Ez eddig minimum 210e.
Kaja? Bérlet?
Autót most adtam el pár napja.
Bérem egyébként bruttó 360+40e pótlék =pont bruttó 400, cafeteria 10e ft
Van maszekolós helyem innen most áprilisban van még bruttó 200, májusra már 5 (fél)napom be van írva =bruttó 105... Aztán majd lesz még ha lesz... Muszáj mindig pluszba melózni, minél jobban tudjam csökkenteni B hitelt.
Nettó 400 alatt nem szeretek keresni mert egyszerűen nem fogok kijönni
30/F
"rettenetesen nyomorgok a millióimmal a számlámon"
Nekem is vannak millióim a számláimon + itthon is kp-ban..
Olyan jó 15 milliót össze lehet gereblyézni. ÉÉSS???
Ennek mi köze ahhoz hogy bruttó 260-at keresek?
Elárulod? Na halljam??
Attól hogy millióim vannak amihez nem akarok 5 ft erejéig se hozzányúlni még ugyanúgy szarul keresek!
NA VÁROM A VÁLASZT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!