Egy 400-as bruttó olyan bér amiért a dolgozók zöme, 80-90%-a a seggét a földbe verné örömében, mert esélye sincs soha az életben ekkora bérre?
"Ez egy kezdőfizetés. Miről beszélsz? :D"
Hol? Kinek? 20 év után 2 szakirányúval bruttó 260-at kapok.
Ismerőseim közt egy sincs aki ne lenne diplomás, egyik se épp fiatal és senkki bruttója nincs a 400 közelében se.
"de ti valamit nagyon rosszul csináltok"
Igen, valamit rosszul csinálunk még ÉLÜNK és nem lettünk még öngyilkosok. Valóban, ez nagy hiba.
" Az én ismeretség körömben a 400 bruttó gyakorlati semmi"
Azért azt elmondom hogy az én ismeretségi körömben is volt olyamn műmájer szarjani aki a tipikus "300 alatt fel se kelek" prolisegg volt, aztán kiderült, nem kézbe, de még bruttóban se kap 300at.
Szóval az hogy ki mit ugat a keresetéről... mese habbal. Mindenki hazudik mint a vízfolyás, fényezi magát.
Hatalmas lé.🤣🤣
Ja várjál, most aki nem esik hasra tőle az biztos kamuzik, és nem is keres ennyit. Aha ja. Bankszámlám érdekel? Csak aztán el ne sírd magad, én szóltam előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!