Ezen az oldalon hogyhogy mindenkinek olyan sok a fizetése?
Mert itt anoním be lehet kamuzni bármit, senki nem fogja tudni csekkolni hogy igaz-e.
Amúgy ezt most csak így megjegyzésnek, anélkül hogy bármilyen vitát akanék szítani, szerintem havi nettó 500 ezer körül lehet keresni. Nyilván nem mindenki tud, kell hozzá egy jó végzettség (vagy több), soft skillek (ergó a nyelve megtalálja a megfelelő s.ggeket), ész, egy nagy adag szerencse, kemény munka, illetve ezek bármilyen kombinációja. A munkaerő piacon is azok érvényesülnek akik valamivel kitűnnek a tömegből. Őket akarják foglalkoztatni, őket léptetik elő, hozzájuk ragaszkodnak a cégek. Ha valaki nem törtető, nem "kompetitív" típus, annak szerintem nehéz akár nettó 500 ezer forintot is keresni. Én így látom ezt a kérdést
Nekem nem túl sok, ami kijött most adat KSH szerinti átlag bér, még a felét sem éri el :D
Viszont home office. Megfelel.
Tekintve, hogy rengeteg ember van az orszagban, aki jol keres, annyira nem sok azert ahhoz kepest, ha itt leirja kb 8-10 ember, hogy jol keres.
A keveset keresoknek, aki mondjuk 12 orat gyarban dolgozik, lehet nincs annyi energiaja, hogy meg forumozgasson, a kozmunkas lehet irni se tud, stb xd
16: A jól keresők viszont feltételezhetően intelligensebbek annál, hogy idejöjjenek és lenéző, gúnyos kommenteket szórjanak a minimálabb béresekre. Miért töltenék ilyesmi gyermeteg hülyeséggel az időt?
Amúgy a jó kereset az csak egy dolog. De az már kevésbé hihető, hogy itt minden harmadik kommentelő olyan rangban van a munkahelyén, hogy ha elküldenék, akkor csődöt kockáztatnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!