Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi akartál lenni gyerekkorodba...

Mi akartál lenni gyerekkorodban, és végül mi lettél?

Figyelt kérdés
Én orvos, ügyvéd, vagy állatorvos. Jogit elkezdtem, de rá kellett jönnöm, hogy ahhoz gyomor kell. Korrupció, ismerettség, szóval ez nem arról szól, mint amit egy gyerek gondol. (Büntessék meg a rosszakat, védjük a jókat.) Az orvosira most készültem, de egy haverom oda jár, és felvilágosított, hogy ott sem teljesen a gyógyítás a cél. (Pl egyes betegeket hiába van rá gyógyszer, nem támogatja a tb, ezért nem kezelik...) Nos az állatorvosi pedig a Pesti megélhetés nehézsége miatt nem játszhat. Szóval van emelt érettségim angolból, biológiából, kémiából, és mégis 250 ezerért dolgozom, de legalább kötetlen munkarendben, csak az életem mégsem érzem teljesnek. Az embereken akartam segíteni, rendkívül empatikus vagyok, de igazából már úgy érzem, hogy ebben az országban nem érdemes semmit csinálni...
2022. ápr. 28. 12:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A rendőr az első a sorban, még oviban. Menő volt a Linda, na. :)

Óvónő/tanítónő, szerettem a nálam kisebbekkel foglalkozni. Úgy 12 éves koromig.

Régész vagy restaurátor, szerettem rajzolni. Ez csak kis ideig.

Belsőépítész, lakberendező. Ez egészen sokáig kitartott és még most is érdekel.

Könyvelő lettem.

2022. ápr. 28. 15:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Énekes, zenész.

Közben rájöttem, hogy talán lehetnék is, mert családomnak sok kapcsolata van a zeneiparban, de max középszerű lehetnék és egyáltalán nem garantált a siker.

Végül programozó lettem.

2022. ápr. 28. 15:27
 13/18 anonim ***** válasza:
95%

Diktátor.

Még lehetek!

2022. ápr. 28. 15:35
 14/18 anonim ***** válasza:
32%

Szuperhős szerettem volna lenni kisgyerekként.

Szuperhős is lettem, mert egyedülálló eredményeket érek el a munkám során.

2022. ápr. 28. 15:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak varázserőt akartam, esetleg szuperhős szívesen lettem volna. :D Most meg épp ételfutárként élvezem az autózást. Meg az egyetemen mesterképzésen végzem a kertészmérnök szakot az agrár után. Talán egyszer ezekkel is dolgozok majd.
2022. ápr. 28. 15:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szakács szerettem volna lenni, de nem lehettem, így a szociális területet választottam.
2022. ápr. 28. 20:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Bútorasztalos szerettem volna lenni, de nem vettek fel a faipari technikumba, mert nem volt jó a tanulmányi átlagom. Így aztán géplakatos lettem, mert oda fel vettek.
2022. ápr. 29. 05:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Pénztáros akartam lenni, mérnök lettem, abban is dolgozom.
2022. máj. 15. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!