Meg vagy elégedve a munkáddal ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 11:21
2/12 anonim válasza:
Részben igen részben nem
Összeségében váltani akarnék,csak erre nagyon van más lehetőség
4/12 anonim válasza:
Nem. Monoton a meló, kevés a pénz.
5/12 anonim válasza:
Az egyetlen gondom vele, hogy SOK!!! Legutóbbi megbeszélésen épp közöltem főnökkel, hogy ezentúl mindent munkaidőben akarok csinálni, nincs ilyen, hogy na majd még éjjel befejezem, meg na majd szabadnapomon bejövök ezért-azért... nem tetszett neki, de ez van!
6/12 anonim válasza:
A munkámmal igen, a munkahellyel nem.
7/12 anonim válasza:
A főnök irritál meg egy két ribi... Nem túl sok a pénz, de alapból a munkával nem lenne baj.
8/12 anonim válasza:
Kinek menyi a fizuja? Csak hasonlitás képen
9/12 anonim válasza:
Én nem vagyok elegedett. Utálom a főnökömet, a hely egy lepratelep, a kollégák idősek és unalmasak. A fizetés is szar. Kb nettó 250et keresek.
10/12 anonim válasza:
Szakmámban dolgozom CNC gépen. A meló kicsit macerás, meg a munkabeosztás se a legjobb. De családias a légkör, és jó a csapat. A tulajdonos is nagyon normális, nem az az öltönyös majom. felül a targoncára, pakolászik, bármi van, akkor segítőkészen áll hozzánk, és egyből felírja, hogy tudjon intézkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!