Miért követett ki?
Kb. 3 hete futottam össze egy volt kollégámmal, amíg egy helyen dolgoztunk nem igazán volt köztünk semmilyen kapcsolat, nagyritkán váltottunk egy-egy szót, de nekem mindig szimpatikus volt, csak sosem ment tovább a dolog, mert az ott eltöltött idő alatt nekem párom volt.
5 évet dolgoztam azon a helyen, 1 éve lesz, hogy eljöttem onnan, örültem, hogy újra láttam, nem tudtunk megállni beszélni, de nekem úgy tűnt, hogy ő is örült nekem, nagyon kedvesen köszönt.
A találkozás után 1 hétig őrlődtem, hogy írjak-e neki, felkeressem-e én, de végülis nem tettem, mert nem mertem nőként kezdeményezni.
CSAKHOGY, most nézegettem az Instagram profilom és észrevettem, hogy a találkozás óta valamikor kikövetett. A találkozás után tudom, hogy még egy darabig követett, mert azt akkor megnéztem, tehát kb. az elmúlt 2 hétben követhetett ki.
El vagyok keseredve! Vajon miért követett ki, amikor semmi nem történt, ami indokot adott volna erre, ráadásul láthatóan kedves volt? Ti milyen indokból követtek ki valakit? Légyszi adjatok tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!