Emiatt levonhat a főnököm 80ezret?
Ebből nem következik hogy más se felejtheti el.
A logikád alapján pl az összes autóbalesetről szóló hír is kamu, hisz sokan évtizedeket vezetnek egy koccanás nélkül?
És? Ők meg igen.
Én meg 30 éve NEM vezetek naponta, szerintem te is csak kamuzol hogy azt írod hogy te igen... (Remélem ezen a mondaton érzed az iróniát.)
Látom, egyeseknek a szövegértelmezés nem megy. A válaszaim CSAK ANNYIT jelentenek, hogy aki napi szinten vezet (pl. mert ez a munkája), az nem felejti el leállítani a motort, mert ez teljesen automatikus.
AZ autóbalesetek más téma, elég hülyeség ide keverni, mert semmi összefüggésben sincs az esettel!
"A válaszaim CSAK ANNYIT jelentenek, hogy aki napi szinten vezet (pl. mert ez a munkája), az nem felejti el leállítani a motort, mert ez teljesen automatikus."
Miért ne felejthetné el? Értjük hogy ezt mantrázod, de ettől még a valóságban semmi se zárja ki, hogy egy ember elfelejtsen valamit, például ha fáradt, akkor sem ha minden nap csinálja.
De fogd már fel hogy bizony előfordulhat ilyen.
Vagy szerinted az autószerelők nem vezetnek autót? Vagy hazudott a polgárőrség mikor felhívást tett közzé hogy járó motorral maradt ott egy autó?
Mi oka lenne erről hazudnia bárkinek???
A szándékos vagy gondatlanságból elkövetet kár megtérítését simán kérheti a főnök. Lehet ott mindenről szó, benzin, festés, vagy akármi, amit tud bizonyítani.
Ami nem okés, a kárhaszon, vagyis az amúgy is ezeréves szűrő helyett elvárni, hogy vegyél vadi újat.
Itt is azonban lehetőséget kell adnia a kárcsökkentésre, pl. nem okés, hogy azt mondja, hogy csilliárdba kerül a festés, itt egy árajánlat, ha te olcsóbbat tudsz mutatni, ill. te megcsinálod magad, akkor el kell fogadnia azt.
De ha hosszútávon akarsz ott maradni, akkor 10 ezres tételen nem izmoznék, főleg, mert tényleg te voltál a hunyó, és ha én nem komálnálak, és ezt nálam követnéd el, és még okoskodsz is, akkor felmondanék, ha könnyen találok mást a helyedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!