Peren kívül/ bíróságon érdemes rendezni a nagyfőnökkel a helyzetet, ha kicsi zavart okozott a cége az életemben?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 17:31
1/12 A kérdező kommentje:
Facebookon tiltva van, meg pár személy is. Sok kellemetlenség ért engem, amire nem szolgáltam rá.
2022. ápr. 18. 17:32
2/12 anonim válasza:
Ezt írd le bővebben mert ennyivel nem tudunk mit kezdeni
3/12 anonim válasza:
Első menetben igen.
Bár a bíróságon sem az nyeri meg a pert akinek igaza van.
Hiába ért sérelem ha ez még a hatályban lévő jogszabályok keretein belül van akkor sajnos kevés az esélyed az igázságszolgáltatásra.
Gondold meg!
4/12 A kérdező kommentje:
“Nikolett gyorsan beilleszkedett és a csapat megbízható tagjává vált. A rábízott feladatokat önállóan elvégzi. Lelkesedése, kitartása dicséretes.” Több különböző dátummal, ez szerepel a papírjaimon. Viszont, azt mondták, hogy mindig velem volt, mindenhol és minden helyzetben a hiba.
2022. ápr. 18. 17:47
5/12 anonim válasza:
No és azt, amit MONDTAK, hogyan tudod bizonyítani?
6/12 anonim válasza:
Ennyi leírásból nem tudni semmit.
7/12 A kérdező kommentje:
Bármikor a vezetőséghez fordultam egy témával kapcsolatban, akkor azt a választ kaptam, hogy bennem a hiba, én nem tudok alkalmazkodni másokhoz. Ez mai napig meg is látszik a viselkedésükön. Mindig igazolnom kell magam, én hatalmas köveket rakjak el az útból, de mikor segítség kell, esetleg megítélésről van szó, akkor az ember fizet azért, hogy dolgozhat. Az embernek elege van ebből.
2022. ápr. 18. 18:43
8/12 anonim válasza:
Akkor kalap-kabát.
Keress másik munkahelyet
9/12 A kérdező kommentje:
A helyzetet hogyan érdemes rendezni, az volt a kérdés? Nekem sok vesztenivalóm volt, túl sok…
2022. ápr. 18. 18:48
10/12 anonim válasza:
Ha a kollégákkal is így kommunikáltál, akkor értem a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!